Holnap startol a sportos csütörtök!

 

Országszerte ingyenes edzésekkel várják a mozogni vágyókat a Médiaunió Alapítvány "A sport mindenkié!" kampányához csatlakozó sportegyesületek és trénerek június 7-én, és ezt követően minden hónap első csütörtökjén. Csatlakozz te is!

Az Alapítvány idei kampányának célja, hogy a hétköznapi ember ne csak nézze a sportot. Fontos, hogy minden ember találja meg magában azt a motivációt, ami segítheti őt abban, hogy megtegye az első lépést és beépítse mindennapjaiba a rendszeres mozgást. Nem többről beszélünk, mindössze heti 3x1 óráról.

Mindehhez konkrét segítséget is szeretne nyújtani a Médiaunió Alapítvány. Ezért hónapról hónapra megszervezi a "Sportos csütörtök" elnevezésű akciót, melynek keretén belül minden hónap első csütörtökén ingyenes (vagy nagyon kedvező árú) bemutató órák megtartására ösztönzi a sportklubokat és trénereket, hogy ezáltal minél több érdeklődő ismerhesse meg az adott sportágat.

A kampány keretén belül a BSI FutóNagykövetei is szeretettel várják az érdeklődöket egy közös edzésre. Ha van a baráti, családi, ismerettségi körödben olyan, akit már régóta szeretnél rávenni a rendszeres testmozgásra, itt a remek alkalom! - menjetek el együtt csütörtökön a BSI FutóNagykövetei által vezetett edzések valamelyikére. Nem fogjátok megbánni...

A közös futások és egyéb sportprogramok helyszínei, időpontjai és a BSI FutóNagykövetek elérhetősége ITT.

A kampányról részletek: Sportolni jó