JFK - te hány teljesítésnél jársz?

 

A JFK (Jubileumi Futók Klubja) tagjának lenni egyfajta elismerés azok számára, akik az átlagosnál többször teljesítettek egy adott távot. Van már ilyen klubunk a Budapest Félmaraton, a Budapest Maraton, a Kékes Csúcsfutás és a Délibáb Terepfutás kapcsán is. Mostantól nagyon egyszerűen ellenőrizheted, hány teljesítésnél tartasz, és ha a tagság kapujában állsz, mennyi kell még ahhoz, hogy a klub tagja légy.

A tennivaló egyszerű: regisztrálni kell, ha még nem tetted a futanet.hu oldalon az online nevezésnél, majd belépni.

Az online nevezésbe belépve, majd a Profil menüpontra kattintva görgess a lap aljára, és már láthatod is, hogy melyik sorozatban hány teljesítésnél jársz, valamint azt is, hogy hány teljesítés szükséges a Klubba kerüléshez.

Az online nevezési rendszerben látható adataid közvetlenül az adatbázisból jönnek, ezért aktuálisabbak, mint az egyes kiírásoknál látható Excel-listák, amelyeket csak időszakosan tudunk frissíteni. Ha ott a helyes adatokat látod, akkor nincs szükség reklamációra még akkor sem, ha a táblázatos lista nem naprakész!

Egyszerű dolog, de mégis nagyszerű, nem? Te hányszor teljesítetted már a fenti versenyeket? Kattints, és nézd meg gyorsan! Lehet, hogy már ott állsz a klub bejáratánál?