A váltózás is változás a 30. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson

 

Nemcsak egynaposról kétnaposra nyúlik, a programkínálat is bővül az április közepi futóversenyünkön: háromfős váltóban, fejenként két kilométert teljesítve is futhattok a félmaraton vasárnapját megelőző napon, április 18-án.

A jubileumi 30. Telekom Vivicittá Városvédő Futást idén kétnaposra bővítettük: a szombat a rövidebb, a vasárnap pedig a hosszabb távok napja lesz. Eseményeink és híreink rendszeres követőinek biztosan nem jelent újdonságot, hogy utóbbi kategóriába a Telekom Vivicittá Félmaraton (21 km), a Telekom Vivicittá Városvédő Futás (10 km) és a Telekom Midicittá (7 km) tartozik.

Április 18-án a rövidebb távok és a családi események kerülnek előtérbe. A 2,5 km-es Telekom Minicittá és Telekom Vivicittá Gyaloglás, valamint a 700 méteres Telekom Vivicittá Családi Futás eddig is a program része volt, ám készülünk egy új távval is! Ezen a napon egy háromfős váltóra is összeállhattok, amelyben minden tagnak 2 kilométert kell teljesítenie. (A Telekom Vivicittá 3x2 km-s váltóján indulók számára időmérést és egyedi emblémázott pólót is biztosítunk.)

Azon azonban nem változtattunk - miért is tettük volna?! -, hogy a hétvége összes eseményének a központja a Margitszigeten lesz. A további részletekért és a nevezési információkért keresd a szombati és a vasárnapi versenyek tudnivalóit tartalmazó menüpontjainkat.