Filmre viszik a Futni születtünk című sikerkönyvet

 

Már jó ideje megjelent a hír, miszerint film készül a nagy sikerű Futni születtünk című könyvből és azt is tudni lehetett, hogy az igen népszerű és sportos színész, Matthew McConaughey is szerepet kap a filmben, de ezidáig a többi részlet ismeretlen volt. A producer most néhány új információmorzsát osztott meg.

Deb Newmyer, az Outlaw Productions cég elnöke és a film egyik producere elmondta, a színész Caballo Blanco vagyis Micah True szerepét fogja játszani, aki a regény központi figurája, a Tarahumarákkal együtt futó különc ultramaratonista.

McConaughey állítólag első olvasatra beleszeretett a történetbe és a kulcsfigura személyébe és azonnal elvállalta a szerepet.

Ami a rendezést illeti, eredetileg arról szóltak a hírek, hogy Peter Sarsgaard írja a forgatókönyvet és rendezi az adaptációt, ám az író, McDougall azt nyilatkozta, hogy az ő interpretációja nem volt igazán "ütős". McDougall maga íróként jegyzi a filmet, de hogy pontosan milyen szerepe is lesz benne arról nincsenek pontos információk, az interjú-megkeresésekre az író nem reagált.

A résztvevő színészek közül még csak McCounaghey személye biztos, a producer azonban azt is megerősített, hogy futó statisztákra is jelentős számban szükségük lesz.

Forrás: Edzésonline