Új funkciók a láthatáron a Futótárs alkalmazásban

 

Számos eddig még nem látott lehetőséggel, megújuló menürendszerrel köszönti a tavaszt a világ első magyar nyelvű futóalkalmazása, a Futótárs. A kerékpárosok és a gyalogosok is szeretni fogják. Debütálás már a Vivicittá előtt!


Számos eddig még nem látott lehetőséggel, megújuló menürendszerrel köszönti a tavaszt a világ első magyar nyelvű futóalkalmazása, a Futótárs. A kerékpárosok és a gyalogosok is szeretni fogják! Debütálás már a Vivicittá előtt.

A kezdő és profi futók bevonásával, kifejezetten nekik fejlesztett applikáció hamarosan, az április 18-19-i Telekom Vivicittá Városvédő Futásra új "vértezetben", még stabilabb, optimalizáltabb működéssel várja, segíti a sportkedvelőket - és már nem csak a futókat!

Az elmúlt hónapok fejlesztéseinek köszönhetően ugyanis - a felhasználók által jelzett észrevételek figyelembe vétele mellett - a futáson kívül már többek között a kerékpár és a gyaloglás szerelmeseit is ki tudja majd szolgálni. Az új funkciókat a Telekom Vivicittá előtt legalább egy hónappal kipróbálhatják a mozgást kedvelők.

Az ingyenes alkalmazás napokon belül manuális adatrögzítési funkcióval bővül, megújul az edzéstörténet felület, valamint távolság és időalapon is lehet edzéslehetőséget választani. Természetesen a Futótárs alkalmazást használók - az alkalmazás felületén található közvetlen link segítségével - továbbra is első kézből értesülhetnek a Futanet legfrissebb híreiről, és tájékozódhatnak a következő versenyekről. Jó Futást!


A Telekom Futótárs letölthető androdios telefonra és iPhone-ra is.