Vasárnap a BP adománygyűjtése támogatja a SUHANJ! munkáját

 

A június 14-i K&H mozdulj! maraton- és félmaraton váltón a BP Business Service Centre Kft. közel 60 futója vesz részt Suhangyalként, azaz a SUHANJ! Alapítvány munkáját támogató adománygyűjtő futóként.


Négy egyéni félmaratonista, tíz félmaratoni váltó, négy maratoni váltó: összesen 58 BP-dolgozó Suhangyal lesz tehát a mezőnyben. A vállalatnál zajló "Csapatmunka és sokszínűség" hét keretében zajló adománygyűjtő kampány célja 1.8 millió Ft összegyűjtése. A munkavállalói aktivitást és jótékonykodást maga a BP is támogatja, a vállalaton belülről érkező adományokat pedig a cég megduplázza.

A csapat több futója a SUHANJ! által nevezett látássérült sportolókat segítő guide futóként vesz részt a versenyen. Ők az elmúlt időszakban részt vettek az alapítvány rendszeres edzésein is, többek közülük önkéntesként is segítik a SUHANJ! munkáját a jövőben.

A kampány utolsó hetére fordulva a BP csapat által gyűjtött adomány meghaladta az egymillió forintot! Ha Te is szeretnéd segíteni a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal meg-osztó SUHANJ! Alapítvány munkáját, az adománygyűjtést a suhangyalok.hu oldalon keresztül támogathatod. Ha a jövőben Te is Suhangyal szeretnél lenni, írj a suhanj@suhanj.hu címre.