Vigyázz, kész, Rossmann Mikulásfutás!

 

Felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt felejthetetlen élmény több ezer Mikulás között futni, hát ne hagyjátok ki! Kolompos koncertről, állatsimogatóról, és hóesésről is gondoskodunk!


Ha szeretnéd a Mikulást egy kicsit másképp, aktívan és igazán fergeteges hangulatban megünnepelni, akkor a 2. Rossmann Mikulásfutást neked találták ki. Az év leghangulatosabb futóbulija december 6-án két futammal, rengeteg programmal, többek között ingyenes Kolompos koncerttel és állatsimogatóval, Rossmann befutócsomaggal, valamint karitatív akcióval várja nem csak az elkötelezett futókat, hanem - köszönhetően a mindössze 2,3 kilométeres távnak - a családokat, fiatalokat és mindenkit, aki szereti a mozgást örömét egy egyedi élménnyel összekötni.

Hiszen piros köntösben és sapkában - melyeket a szervezők biztosítanak mindenki számára - több ezer kicsi és nagy Mikulás társaságában átszelni az ünnepi díszbe öltözött belvárost semmihez sem fogható pillanatokat jelent és látványnak sem utolsó!

Az eseményen ráadásul mindannyian jótékony Mikulások is lehetünk, hiszen az óriás puttonyba játék-, írószer-, és iskolaszer-adományokat várunk a nevelőotthonban élő gyermekeket megsegítő ÁGOTA Alapítvány számára.