Még egyszer a nevezési rendszert ért hekkertámadásról

 

Csütörtök este az Origo.hu portálon megjelent egy hír, amely kicsit megkavarta az életünket. Nem értettük, hogy majd' két hónap elteltével miért került elő, s került ki a főoldalra a február eleji hekkertámadás. Azóta is zavartalanul működik az online nevezés.


Kedves Nevezőink!

Tény, hogy február 9-án egy hekkertámadás miatt leállítottuk a nevezési rendszerünket egy hétre, és igyekeztünk helyreállítani. Erről akkor a fórumainkon és természetesen e-mailben minden érintett futónkat azonnal tájékoztattuk. Azóta nem is lehetett másképpen, csak jelszómódosítással belépni a nevezési rendszerünkbe.

Öt kollégánk dolgozik azon tegnap este óta, hogy mi lehet az indoka a mostani cikknek. Úgy látjuk, hogy semmi, egyszerűen a portál aktualitásként közölt egy régi hírt.

Tehát semmit sem kell tennetek, a nevezési rendszerünket bizalommal használhatjátok, pont úgy, ahogy sok ezren tették ezt a február közepi újraindítás óta.

Kérjük, olvassátok el az Origo.hu újságírójának újabb cikkét, amely a témában született.


Február elején írt tájékoztatásunk továbbra is érvényes: amennyiben azóta nem léptél be a BSI online nevezési oldalán, mielőtt bejelentkeznél, kérj jelszó emlékeztetőt, amelyet a regisztrációkor megadott e-mail címedre fogsz megkapni (lehetséges, hogy a levélszemét/spam mappába). Ezt a jelszót aztán bármikor megváltoztathatod. Fontos tudnivaló, hogy az adatbázisban bankkártya és egyéb fizetési információkat nem tárolunk, azokat nevezéskor a felhasználó az OTP Bank biztonságos háromszereplős fizetési felületén adja meg, semmilyen módon nem kerülnek a birtokunkba, így azokat nem érintette a februári támadás.

Kérjük továbbá, hogy amennyiben az ezen az oldalon használt e-mail cím/felhasználónév/jelszó kombinációt más felületeken is használod, kérjük ott is változtasd meg haladéktalanul a jelszót, nehogy illetéktelenek feltörhessék a fiókodat. A biztonságos internetezés érdekében ne használj azonos e-mail cím/felhasználónév/jelszó kombinációt több felületen.