6,5 órás élő tévéközvetítés lesz a Telekom Vivicittáról a Sport2-n

 

A Dentsu Aegis Network jóvoltából Magyarországon először élő tévéközvetítés lesz a Telekom Vivicittá Városvédő Futásról. Április 17-én a Sport2-n (és az interneten) a rajtot, az útvonalon zajló eseményeket, a célbaérkezéseket és interjúkat, érdekességeket is láthatsz majd.


Sok nemzetközi utcai futóverseny, biciklis körversenyek és egyéb több órán át tartó sportrendezvény büszkélkedhet azzal a világban, hogy a tévében élőben lehet nyomon követni az ott zajló eseményeket. 2016-ban a 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futás is mérföldkőhöz érkezett, mert április 17-én várhatóan 8:30 órai kezdettel 6,5 órán keresztül élőben sugározza a tavasz legnagyobb szabadidősport eseményét a Sport2. (Az interneten ugyanez a futanet.hu/live oldalon lesz követhető.)

Az eseményt 3 motoros kamerával és 4 fix kamerával közvetíti a világ legnagyobb médiaügynöksége, a Dentsu Aegis Network, amely a Nemzetközi Atlétikai Szövetség, a Nemzetközi Úszó Szövetség és a Nemzetközi Röplabda Szövetség média és marketing jogainak is kizárólagos tulajdonosa. A Dentsu Aegis Network az egyik legdinamikusabban fejlődő digitális kommunikációs hálózat. Szakértelmük a stratégiai tanácsadástól a digitális, posztdigitális és ATL-koncepció kialakításán túl, a produkciós tevékenységen át a médiatervezésig, médiavásárlásig, márkamenedzselésig és piacelemzésig sok területből áll.Náluk egyszerre van fókuszban a kreativitás, a technológia és a média. Az ismertetőjükben így fogalmazzák meg tevékenységüket: "Igyekszünk folyamatosan lendületben lenni, olyan élményeket tervezünk, amelyek könnyen használhatóak és szórakoztatóak, ehhez pedig kreatív tehetségeket hozunk össze szakértői tudással, hogy kiaknázzuk a digitális lehetőségeket".