Bámulatos: már az előnevezők számával rekordot döntöttünk

 

Már most kijelenthető, hogy minden idők legnagyobb hazai nevezői számát hozta a 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futás. 28 és fél ezer futó regisztrált előzetesen a hétvégi versenyre!


A szerdán lezárult előnevezések szerint 28616 futó adta le a jelentkezését az április 16-17-i 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futás valamely távjára. Ezzel már az előjelentkezés során megdőlt a tavalyi esemény rekordja (akkor 26100 nevezőt számoltunk).

Meghaladtuk továbbá az eddigi legnépesebb futóverseny, a tavalyi SPAR Budapest Maraton® Fesztivál 27860 fős nevezési csúcsát is, így aztán a hétvégi lesz minden idők legnépesebb hazai szabadidősport-rendezvénye.

A "listában" találunk 2046 külföldit is, közülük a legtöbben a Telekom Vivicittá Félmaraton miatt jönnek hazánkba. A hazai futók körében is ez a legnépszerűbb versenyszám, összesen csaknem 9500 nevezője van.

A helyszínen szombaton és vasárnap valamennyi távra - a 750 méterestől a 2,5 kilométeresen át a vasárnapi 7, 10 és 21 km-s versenyszámokig - fogadunk el jelentkezéseket. Ki tudja, lehet, hogy a végén még a 30 ezres álomhatárt is átlépjük?!