Mi merre? - parkolás, érkezés, helyszíni infromációk

 

Megközelítési információkkal és szombati, illetve vasárnapi helyszínrajzzal igyekszünk segíteni az április 16-17-i 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futás résztvevőit és a futók kísérőit.

A helyszín tömegközlekedéssel való megközelítéséhez az Árpád híd felőli érkezést javasoljuk, hiszen az esemény központja a sziget északi részén van (az Árpád hídtól kb. 800 méterre, a Margit hídtól kb. 2 kilométerre). Amennyiben az Árpád-híd budai vagy pesti hídfőjétől gyalog érkezel, érdemes a híd északi oldalán lévő járdán haladni, mert a déliről a szigeti kihajtó építése miatt nehézkesebb lehet a bejutás. Az Árpád hídi metróállomástól induló 26-os busz a hétvégén ötpercenként jár majd, s a margitszigeti Zenélőkút megállóig közlekedik, ahonnan kb. 500 méter a versenyközpont.

A helyszín közelében rendkívül korlátozott számban vannak parkolóhelyek - a Margitsziget Árpád-híd felőli oldalán fizetős parkolót találsz - s várhatóan ezek is hamar betelnek majd, így például érdemes például az Árpád hídi metróállomásnál hagyni az autót, s onnan tömegközlekedéssel érkezni. Részletesebb információk itt.

A helyszínen felügyelt kerékpártárolót üzemeltetünk, a ruhatárral szembeni férfi öltözősátor mögött. Minden további pont elhelyezkedéséhez tekintsd meg szombati, illetve vasárnapi helyszínrajzunkat: