Itt az útvonaltérkép és a trió pontos résztávjai

 

Idén az alagúton is átfut a mezőny, miként a Lánc- és a Szabadság hídon szintén! Megmutatjuk a 31. Wizz Air Budapest Félmaraton útvonaltérképét, rajta a frissítőállomásokkal és a váltóhelyekkel.


A Félmaraton Párban felsztása: 11,7 km és 9,4 km, míg a Félmaraton Trióé (változás!) 5,9 km - 7,5 km - 7,7 km. Minden további információért a váltókról és a váltópontokról ide kattints.

Az útvonalat szövegesen, utcákra lebontva itt találod. A frissítőállomásokkal kapcsolatos információk ezen a linken érhetők el.

A tracket letöltheted gpx és tcx formátumban (utóbbinál jobb egér gomb, "Hivatkozás mentése más néven"), de akár Endomondón is megtalálhatod!

Máth István, a BSI ügyvezetője az útvonal kapcsán így fogalmazott: "Gyönyörű fővárosunknak időről időre szüksége van megújulásra, ráncfelvarrásra, új létesítmények építésére. Idén is össze kellett hangolnunk a szép látványt nyújtó útvonalat, a jobb minőséget, szebb külsőt kialakító, felújító munkákat. Reményeink szerint ez sikerült és a Várdomb megkerülésével, a megújult Várbazár és a régi pompájában ragyogó alagút meghatározó új élménye lesz a félmaratoni távot teljesítőknek. A Hősök teréről, az Andrássy útról és ezer más csodáról már nem is beszélve."