Szociális szabadkártya-pályázat a 31. Wizz Air Budapest Félmaratonra

 

Jelenlegi élethelyzeted nem teszi lehetővé, hogy részt vegyél az ország legnépszerűbb félmaratonján? Pályázz és segítünk! 12 darab szabadkártyát (ingyenes nevezést) ajánlunk fel azoknak, akiket "csak" anyagi, szociális helyzete akadályoz abban, hogy nevezzenek a versenyre.


Olyan futók pályázatát várjuk, akik annak ellenére, hogy kellően felkészültek a félmaratoni táv teljesítésére és rendszeres résztvevői versenyeinknek, most mégsem tudtak nevezni, mert nem engedhetik meg maguknak. Olyanok jelentkezését várjuk, akik a korábbi években nem vettek részt hasonló akciónkban.

A maximum egyoldalas pályázat tartalmazza eddigi BSI-s és egyéb futómúltadat, valamint annak a nehéz helyzetnek a rövid leírását, ami most lehetetlenné tette számodra a nevezést.

A beérkezett pályázatokat egy háromfős, a BSI-től független bizottság bírálja el, amely kizárólag a leírtak és saját értékítélete alapján választja ki a 12 szabadkártyás futót. A pályázatok tartalma, a pályázók, illetve kiválasztottak személye nem kerül nyilvánosságra, azokat a bizottság 3 tagján és egy BSI-s munkatárson kívül senki sem ismerheti meg.

Tehát ha pályázol és nyersz, egy leszel a tízezer indulóból, semmiféle kötelezettséget nem kell vállalnod, csak az a dolgod, hogy futsz egy jót!

A pályázatokat augusztus 30-ig várjuk a futosegitseg@futanet.hu címre. A pályázókat szeptember 5-ig értesítjük az eredményről.