Balaton-rajongók! Hétfőn lejár a nevezési határidő

 

A 14. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton aktuális nevezési határideje október 30-án, hétfőn lejár. Ha még nem neveztél, a hétvégén húzz bele! Válaszd a kedvenc távodat, vagy próbálj ki valami újat!

Idén november 25-26-án várunk Siófokra a már megszokott távokkal és sok újdonsággal.

Az idei esemény négy új lehetősége:

Ha egyéni induló vagy, a maratoni távot nemcsak 2 nap alatt és 3 részletben teljesítheted, hanem: - egyéniben 1 nap alatt 3 részletben is: szombaton háromszor is rajthoz állsz, délelőtt teljesíted a maratoni táv harmadát, dél körül lefutsz egy félmaratont, majd levezetésként lefutod a maratoni táv hatodát; - egyéniben 2 nap alatt 2 részletben is: egyszerű a képlet: szombaton és vasárnap is futsz egy félmaratont.

A párosok pedig a 2 nap alatt 3 részletben teljesített maraton mellett az alábbi kombinációkat is választhatják: - párban 1 nap alatt 3 részletben (új!): szombaton délelőtt a maratoni táv harmadát testvériesen megosztva, délután hasonló módon megfejelitek egy közös félmaratonnal, majd mindketten rajthoz álltok az 1/6 maraton versenyszámban; - párban 2 nap alatt 2 részletben (új!): szombaton és vasárnap is futtok egy félmaratont, mindkettőt egyenlő arányban megosztva.



A többi technikai újdonságért olvasd el korábbi cikkünket!

Légy ott fergetes hangulatú szezonzáró futóhétvégénken, és búcsúztasd a 2017-es évet egy jó hangulatú futással! A sávos nevezés aktuális határideje 2017. október 30-án jár le, ne várd meg, nevezz még ma!