Köves a futód útját online Siófokon is!

 

Szeretnéd tudni, hogy hol tart az útvonalon a versenyen futó ismerősöd vagy csapattársad? Kíváncsi vagy arra, hogy milyen részidőkkel ért el az egyes ellenőrzőpontokig? Szeretnél ismerősöddel együtt örülni a célban, de nem tudod mikorra várható? Van megoldás!

A 14. K&H Balaton maraton és félmaraton eseményén újra használhatod mobil eszközökre optimalizált fejlesztésünket, melynek segítségével: - rajtszám vagy név alapján kereshetsz futót; - láthatod az alapadatait; - ellenőrizheted, hogy milyen futóidővel, tempóval és mikor haladt át az egyes mérőpontokon; - tempója alapján kalkulált előrejelzésünk segítségével időben várhatod a váltóhelyen vagy a célban; - követheted haladását a térképen; - megnézheted végeredményét, melyet meg is oszthatsz Facebookon; - információt kaphatsz a top versenyzőkről.

A BSI futókövető fejlesztése ezen a címen érhető el: bsi.raceinfo.hu.
Az applikcióval élő, folyamatosan frissülő adatokat láthatsz a futókról!

Az esemény szakaszos versenyszámaiban résztvevő futók esetén az alkalmazás csak az aktuálisan lezajlott futam eredményeit mutatja, az összesített eredmény követésére az alkalmazás nem nyújt lehetőséget. Az összesített eredmények a futanet.hu weboldal eredménylistáiban lesznek követhetőek.

Az eseményen az alkalmazás minden táv versenyzőinek követésére használható.