Szociálisszabadkártya-pályázat a 33. SPAR Budapest Maratonra

 

Jelenlegi élethelyzeted nem teszi lehetővé, hogy részt vegyél az ország legnépszerűbb maratonján? 10 szabadkártyát ajánlunk fel azoknak, akiket anyagi, szociális helyzete akadályoz a nevezésben.


Olyan futók pályázatát várjuk, akik annak ellenére, hogy kellően felkészültek a maratoni táv teljesítésére, és rendszeres résztvevői versenyeinknek, most mégsem tudtak nevezni, mert nem engedhetik meg maguknak. Azok jelentkezését várjuk, akik a korábbi években nem vettek részt hasonló akciónkban.

Az egy oldalas pályázat tartalmazza eddigi BSI-s és egyéb futómúltadat, valamint annak a nehéz helyzetnek a rövid leírását, amely most lehetetlenné tette számodra a nevezést.

A beérkezett pályázatokat egy háromfős bizottság bírálja el. A bírálók anonim módon kapják meg a pályázatokat, így kizárólag azok tartalma és saját értékítélete alapján választják ki a 10 szabadkártyás futót. A pályázatok tartalma, a pályázók, illetve a kiválasztottak személye semmilyen formában nem kerül nyilvánosságra.

Tehát, ha pályázol és nyersz, egy leszel a sok ezer indulóból, semmiféle kötelezettséget nem kell vállalnod, csak az a dolgod, hogy futsz egy jót!

A pályázatokat szeptember 25-én éjfélig várjuk a futosegitseg@futanet.hu címre. A pályázókat szeptember 27-én értesítjük az eredményről.