Budapest Maraton - Jubileumi Futók Klubja - bővülhet a csapat

 

A Jubileumi Futók Klubjának az lehet tagja, aki legalább 10 alkalommal teljesítette a Budapest Maraton 42,2 km-s távját. 125-en várnak arra, hogy belépjenek a klubba, közülük 42-en neki is szaladnak idén a tizediknek!

A Budapest Maraton Jubileumi Futók Klubja jelenleg 463 tagot számlál. Az elsőség Lengyel László Ottóé, aki már 29-szor teljesítette a Budapest Maratont, idén pedig 30-szoros teljesítővé válhat. Lengyel László Ottó 1984-ben állt rajthoz először, legutóbb pedig 2017-ben ért célba.

A 463 JFK-tagból idén 176-an neveztek a SPAR Budapest Maratonra, hogy egy lépcsővel újra feljebb lépjenek a listán.



A Jubileumi Futók Klubjának 28 olyan tagja van, aki már legalább 20-szor teljesítette a maratoni távot Budapest utcáin.
A 15-19-szeres teljesítők 92-en vannak, míg 343 olyan futó van, aki már legalább tízszer, de 14-nél nem többször teljesítette a Budapest Maratont.

125 olyan jelölt van, akinek egy teljesítés kell még ahhoz, hogy tagja lehessen a Budapest Maraton Jubileumi Futók Klubjának. Közülük 42 futónak van a 33. SPAR Budapest Maratonra érvényes nevezése.

A klubtagság számos kedvezménnyel jár. A klubtagok egyedi - a tagságot jelző - technikai mezben és rajtszámmal indulhatnak, oklevelet kapnak minden ötödik teljesítés után, és hátrajtszámukon minden évben feltüntetjük, hogy éppen hányadik teljesítésnél járnak.

Fuss kitartóan, és válj klubtaggá! A klubtagságról részletesen idekattintva olvashatsz!