Rajtszámátvétel a Telekom Vivicittára a Fuss Velünk! Expón

 

Idén egy különleges helyszínen várunk a Telekom Vivicittá előzetes rajtszámátvételére. Rajtszámodat Magyarország egyetlen futóknak szóló kiállításán, a Bok Sportcsarnokban rendezett Fuss Velünk! Expón veheted át.

A 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás előzetes rajtszámátvételének helyszíne a Fuss Velünk Expo. Vedd át a rajtcsomagot, majd nézz körül Magyarország egyetlen futóknak szóló expóján.

A Telekom Vivicittá egyéni (nem iskolai, kollektív) nevezőjeként az eseményre szóló rajtszámodat a BOK Sportcsarnok C csarnokában, a Fuss Velünk! EXPO területén tudod majd átvenni. A váltószámok csapattagjaira ez éppúgy igaz.

A szombati versenyszámokra, vagyis a Telekom Vivicittá Fesztiváltávokra, valamint a Telekom Midicittára az alábbi időpontokban lehet átvenni a rajtszámot:

- április 11-én 12:00-18:00 között
- április 12-én 8:00-18:00 között

A verseny napján a rajtszámátvétel az esemény helyszínén, a Margitszigeti Víztoronyban lehetséges:
- 8:30-tól, legkésőbb az adott futam rajtja előtt 30 perccel.


A vasárnapi versenyszámokra, vagyis a Telekom Vivicittá Félmaratonra, valamint a Telekom Vivicittá 10 km-re az alábbi időpontokban lehet átvenni a rajtszámot:

- április 11-én 12:00-18:00 között
- április 12-én 8:00-18:00 között
- április 13-án 8:00-17:00 között

A verseny napján a rajtszámátvétel az esemény helyszínén, a Margitszigeti Víztoronyban lehetséges:
- 7:00-8:30 között (félmaraton), valamint 10:00-12.30 között (10 km) (A rajt helyszíne a versenyközponttól kb. 1,5 km-re van! Indulj időben!)

A 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás előkészületei miatt Váci úti nevezési irodánk keddtől hétfőig (április 9-15. között) zárva tart.
Nevezések módosítása és helyszíni nevezés a rajtszámátvételi időpontokban az expón kialakított és a helyszíni Versenyközpontban lehetséges.
A rajtszámátvételi időpontokig egyéb, az eseménnyel kapcsolatos nevezési kérdésekben - kérjük - emailt írj.

A nevezési iroda április 16-án, reggel 9 órakor nyit.

Az online nevezés mindvégig zavartalanul üzemel.
Egyéb eseményeinkre a Fuss Velünk! Expón a BSI standjánál, a Margitszigeten a BSI Információs sátorban tudsz nevezni.