Jótékonyság a 20. JYSK Balaton Maraton és Félmaratonon

Már nevezéskor lehetsz jótékony sportoló!

Online nevezési rendszerünk egy új, egyszerű adományozási forma bevezetését tette lehetővé. A versenyekre történő nevezéskor a rendszer automatikusan feldob egy vagy több, az adott versenyszámhoz általunk rendelt "jótékonysági terméket" amit bekattintva 1500 Ft-tal támogathatsz, a kosaradba tehetsz és kifizethetsz a nevezéssel együtt. Az alap összeg többszörözhető, mint egy webáruházban, ha egy termékből több db-ot veszel. A "jótékonysági termékek" nevezéstől függetlenül, önállóan is vásárolhatók. A BSI az akció végén támogatás-közvetítőként az így összegyűlt teljes összeget átutalja a kedvezményezett szervezetnek.

A 20. JYSK Balaton Maraton és Félmaraton és majd a Virtuális JYSK Balaton Maraton versenyszámaira történő nevezéskor -de akár nevezéstől függetlenül is- a következő jótékony célokat támogathatod adományoddal:

A Bátor Tábor Alapítvány

A Bátor Tábor sorsfordító élményeket nyújt a súlyosan, vagy krónikusan beteg gyerekeknek és családjaiknak és azoknak a családoknak, akik elvesztették gyermeküket. Nevetést visznek a kórházi ágyak mellé, az osztályközösségekbe és online programjaikon keresztül az otthon falai közé, hogy erőt és bátorságot adjunk a játékon, közös élményeken keresztül a nehéz helyzetekben.

Támogatom a Bátor Tábor Alapítványt! >>>>

NÉVADÓ SZPONZOR
FŐVÉDNÖK
VÉDNÖK
TÁRSSZPONZOR

PARTNER

fb share