6. Tesco FittAréna órabemutató: Aerobic mix

Rubint Réka és Schobert Norbert - férj és feleség, fitneszedzők, két külön stílus képviselői. Amikor közös órát tartanak, egy biztos: senki sem fog unatkozni! A 6. Tesco FittAréna ötödik nagyszínpadi óráján, az Aerobic Mix órán összekötik a vidám zsírégető órát a kemény és célcentrikus alakreform órával. Ezt ajánlja most Norbi:

"Azt gondolom, hogy ha ketten összefogunk, akkor remekül ötvözzük a jó hangulatú bulit, a hasznos zsírégetést és a hatásos alakformálást.
Erről szól az idei óránk, az Aerobic Mix! Az én vidám zsírégető órámat összekötjük a Réka nagyon kemény és célcentrikus alakreform órájával. Mindenki követni tudja, tulajdonképpen el is lehet "lötyögni", meg úgy is végig lehet csinálni, hogy az illető alig bír hazamenni. Ha valaki korrekten végigcsinálja, akkor egy hatásos, kemény edzés, ha pedig könnyedén veszi, akkor élvezi a hangulatot, a flow élményt, nem beszélve arról, hogy nagyon jó zenét fogunk ehhez adni, dj-vel dolgozunk!

Az óra összeállításánál úgy találtuk, hogy hárompercenként érdemes váltani, addig érdemes pörögni, koreografált módon táncolni, és a következő három percben pedig megfelelő izomfeszességet elérni. Nagyjából így fogjuk összerakni az órát. Ez azt jelenti, hogy 6-7-szer kerülünk előtérbe.

Nekem az a jó benne, ha kezdek elfáradni, akkor Réka átveszi a pályát, és pedig tudok bulizni, illetve az embereknek segíteni, ha pedig Réka... Á, ő nem tud elfáradni! Ez visszafelé nem igaz! Az a jó, hogy mindketten beletesszük, amiben a legjobbak vagyunk. Szeretünk improvizálni, és a közönség hangulatára ráasszimilálódni. Az egész óra meglepetés lesz!"fb share