Fedett váltózóna és klimatizált pihenő a maratonváltón

Idén is megrendezzük a váltócsapatok nyári futóeseményét. A 25. K&H maraton- és félmaratonváltóra június 10-én új helyszínen, a budapesti Hungexpon várunk.

A versenyszámok a már megszokottak, ahogy a választható távok is ismerősek lehetnek. A futócsapatok a maratoni vagy a félmaratoni távot teljesíthetik közös erővel, illetve 2018-ban is meghirdetjük a könnyen teljesíthető miniaratonváltót, amelyre olyan csapatok jelentkezését várjuk, akik alkalmi futók vagy csak most kezdtek barátságot kötni a futással.
A maratonváltóra 3-4 vagy 6 fős csapatok jelentkezését várjuk, a félmaratoni távon pedig trióban lehet számolni a kilométereket.

Ha ideje lenne szorosabbra fűzni a kollégális kapcsolatokat, ha buliznátok egy jót a haverokkal, vagy együtt töltenél egy sportos napot a családdal, csinálj csapatot, és szerezz egy emlékezetes napot magadnak és a többieknek.
Az esemény a Fut a Cég sorozat része, vagyis a részvétellel a cégek versenyében gyűjtött pontjaitokat is gazdagíthatjátok. Gyertek több csapattal, ezzel is javítva az összetett versenyben elért helyezéseteket!

Ha pedig túlságosan is szereted a kemény kihívásokat, és inkább egyedül állnál rajthoz, idén is egy klasszikus félmaratonon teheted próbára magad a nyár eleji melegben. A K&H mozdulj! félmaraton mániásoknak minden értelemben melegen ajánlott, ugyanis az esemény a BSI FélmaratonMánia-sorozatának egyetlen nyári állomása, vagyis ha nem szeretnéd megszakítani a gyűjtést, ott a helyed az egyetlen olyan eseményünkön, ahol körversenyen teljesítheted a 21,0975 km-s távot.

Mivel az eseményt idén a Hungexpon rendezzük, kihasználjuk a hely nyújtotta adottságokat, hogy minél komfortosabban érezd magad.
Mire gondolunk pontosan?
Előzetesen két újdonságra biztosan számíthatsz:
Hogy csapattársaid ne a tűző napon várakozzanak, míg a váltópontra érsz, idén fedett váltózónákat biztosítunk.
Ha pedig már megfutottad a csapatért, amit meg kell, klimatizált pihenőhelyen fújhatod ki magad!
A melegre tehát ne legyen gondod, azzal majd mi foglalkozunk!

Te csak gyere, hozd magaddal a legjobb formád és a csapatod, és kezd meg a nyári szezont egy jó hangulatú váltóval, vagy tedd oda magad egyéni indulóként!

Nevezés hamarosan! Addig barátkozz a gondolattal vagy a potenciális csapattársaiddal! ;-)

Ráhangolódásképp nézd meg az esemény tavalyi rövidfilmjét!fb share