Több mint 5000 futó a Telekom Vivicittá Félmaratonon

5000 félmaratonista már biztosan lesz a 2018. évi Telekom Vivicittá Félmaraton rajtvonala mögött. Köztük vagy? Fusd le életed első vagy legjobb félmaratonját Budapesten, a város futóünnepén!

Bár hosszú a tél, már visszavonhatatlanul közeleg a tavasz. Fusd le az idei első félmaratonodat a Telekom Vivicittá Városvédő Futáson április 15-én!
A Vivicittá a város ünnepe, egy sportos hétvége, amikor futással "áldozunk" a helynek, ahol élünk.

Légy ott, és fuss több ezer futótársaddal együtt Budapest legszebb utcán és terein!

A Telekom Vivicittá Félmaraton a legjobb választás, ha az elsőre készülsz, hiszen a verseny megismételhetetlen hangulata biztosan átsegít az esetleges nehézségeken.
Ha pedig megfutnád életed legjobbját, akkor is érdemes tenned egy próbát, hiszen a tavaszi Budapest látványa a legjobb motiváció lehet.

Akármilyen időeredménnyel is teljesíted a klasszikus félmaratoni távot, ezzel az éremmel várunk a célban:A Telekom Vivicittá Félmaraton 2018-ban is hitelesített útvonalon zajlik, ami azt jelenti, hogy a pálya hossza nemzetközi standardek alpaján ellenőrzött és jóváhagyott.

Tavaly 9200 futóval zajlott a tavasz legnagyobb és legnépszerűbb félmaratonja, közülük 360-an először álltak rajthoz a 21,0975 km-s távon.

2017-ben az eseményen 83 ország futóit láttuk vendégül, amely rekord volt a BSI történetében.
Idén is valami hasonlóra készülünk!

És persze Téged is várunk!

Az aktuális nevezési határidő március 5-én jár le!
Nevezz kedvezménnyel még ma!

fb share