Jubileumi 100 év

Jubileumi 100 év
Gyűjts 100 évet a Futás Jubileumi Évében!

2010 a futás jubileumi éve, a T-Home Vivicittá Városvédő Futás, a Nike Budapest Félmaraton és a SPAR Budapest Maraton® is 25. születésnapját ünnepli, valamint a 2500 éves a maratoni futás. Ebből az alkalomból egész éves évszám gyűjtést hirdetünk!

Gyűjtsd a játékban résztvevő eseményeken a nevük előtt található sorszámot (azt a számot, ahányadik alkalommal megrendezésre kerül az esemény)! Ha év végére "összefutod" a 100 évet, egy egyedi éremmel jutalmazunk, valamint törzsfutó leszel 2011-ben, ami jelentős nevezési díj kedvezményt biztosít a BSI eseményein és 6%-os engedményt jelent a Spuri Futóboltban.

A gyűjtésben a következő eseményeink futótávjai vesznek részt:
25. T-Home Vivicittá Városvédő Futás, Budapest
1. Samsung Olimpiai Zöld Fesztivál
17. K&H olimpiai maraton váltó, Budapest
7. Generali Duna-parti Futógála, Budapest - futás, görkori
13. Kékes Csúcsfutás, Mátrafüred
7. E.ON Délibáb Sportnap, Hortobágy - futás, gyalogtúra, kerékpár
25. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton
15. EDF Éjszakai Futás, Budapest
25. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztivál (kivéve SuperShop Családi Futás)
15. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála, Budapest
7. Intersport Balaton Maraton, Siófok

Sorszám alapján rengeteg variáció lehetséges, hogy elérd a 100 évet ebben a futószezonban. Ne csüggedj, ha egy-két versenyt kihagysz, hiszen pótolhatod egy másik, nagyobb sorszámúval. Nevezz például a három 25. jubileumi versenyünk bármelyik távjára, és máris 75 évet gyűjtöttél, ehhez még adj hozzá a barátaiddal egy jó hangulatú K&H olimpiai maraton váltófutást (17 év), és fuss fel velünk a Kékesre (13 év) és máris összegyűjtötted a 100 évet!

A nevezések alapján folyamatosan vezetjük a gyűjtés állását, az év folyamánt 100 évet összegyűjtött futók listája megtekinthető ITT (frissítve:2010.12.10.). A teljesítők először a 25. Nike Budapest Félmaratonon vehetik át a teljesítésért az érmüket. Ezután a gyűjtésben résztvevő további események helyszínén is átvehetők az érmek.

Férfi futók figyelem! A 15. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán csak nők vehetnek részt, így ezt a versenyt férfiak ne tervezzék a teljesítésbe!

Aki egy eseményen több versenyszámban is részt vesz, a verseny sorszámát a teljesítések számának megfelelően beszámíthatja a gyűjtésbe:
Ha valaki egy eseményen több távra nevez, de egyszer fut (pl. egyéni futóként és váltó első tagjaként is), csak egyszer számíthatja be az évszámot a gyűjtésbe. Ha egy eseményen több távra nevez és többször fut (pl. váltócsapatban több szakaszt, különböző csapatokban különböző szakaszokat), az évszámot annyiszor számíthatja be a gyűjtésbe, ahány távot teljesített. Kivételt képeznek azok az események, ahol több táv teljesítésére lehetőség nyílik egy kombinált nevezési díjjal (pl. T-Home Vivicittá Városvédő Futás 12+6,4+3,3 km). Ebben az esetben 1 nevezéssel és több futással is csak egyszer számítható be az évszám a gyűjtésbe.

A km és az évszámok gyűjtése nem összevonható, a két különböző kategóriában összegyűjtött mennyiségek egymással nem összeadhatók.

Egy eseményen egy táv teljesítésével mindkét kategóriában (km vagy év) lehet gyűjtést folytatni, a legjobbak mindkét érmet megkapják a jubileumi 100-as elérésekor.

Fuss, gyűjtsd az éveket, hogy megajándékozhassuk kitartásod!

fb share