Telekomos kedvezmények a SPAR Budapest Maraton Fesztiválon

Különleges akcióval és szolgáltatássokkal készül a Telekom a SPAR Budapest Maratonra: 30 százalékkal olcsóbb okos kiegészítők, ingyenes wifi-hozzáférés.


A Telekom futáshoz, sportoláshoz szükséges okos kiegészítőit (okoskarkötő, fülhallgató, Power Bank stb.) kedvezményesen, az érvényes árlista szerinti fogyasztói árhoz képest 30 százalékkal olcsóbban vásárolhatod meg október 10-én és 11-én a verseny helyszínén, a Versenyközpont közelében a Telekom Futótárs alkalmazás kiállítói területén.

Ugyanitt – az ingyenes telefontöltési lehetőségen túl – a Telekom által biztosított ingyenes wifi-hozzáféréssel is élhetsz. Ennek segítségével azonnal megoszthatod a verseny legérdekesebb pillanatait, vagy az első magyar nyelvű futóalkalmazást, a Futótársat is letöltheted telefonodra.

Az ingyenes, Android és IOS platformon egyaránt elérhető, folyamatosan bővülő applikáció segítségével akár már a versenyen is nyomon követheted a futóútvonalad, összegezheted a megtett kilométereid számát, és saját edzéstervet is összeállíthatsz az őszi és téli szezonra. A folyamatosan megújuló Futótárs alkalmazás ráadásul már nemcsak a futókat segíti, hanem többek között a kerékpár és a gyaloglás szerelmeseit is kiszolgálja. A Futanet.hu oldalra mutató, közvetlen átkattintási lehetőségnek köszönhetően pedig első kézből értesülhetsz a futással kapcsolatos legfrissebb hírekről, amely a következő versenyekről is tájékoztatást nyújt.

További információ, valamint a Futótárs alkalmazás letöltése a www.futotars.hu oldalon lehetséges.fb share