FUSS ÉS NYERJ!
 

JÚNIUSI AJÁNLATUNK - FUSS VELÜNK NYÁRON IS!

4. Gatorade Futógála - június 10. - 5 km, 10 km
10. Jubileumi Kékes Csúcsfutás - június 16. - 11,6 km
4. E.ON DÉLIBÁB FUTÁS - június 30. - 6 km, 16 km

Azon futóink között, akik a fenti 3 versenyből legalább kettőre neveznek, 20 ingyenes indulási lehetőséget sorsolunk ki a 22. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton vagy a 22. Plus Budapest Nemzetközi Maraton bármelyik futótávjára (váltóindulás esetén a teljes váltó ingyenes)!

Azon futóink között, akik mindhárom versenyre neveznek, kisorsolunk 1 fő részére szóló indulást és szállást a 2008. évi tavaszi Prága Félmaratonra vagy Prága Maratonra.


 
FUSS A CSALÁDDAL ÉS NYERJ A 22. T-COM VIVICITTÁN!
 
Fuss együtt az egész családdal a 22. T-Com Vivicittá Városvédő Futáson és nyerj!

Az első 200 legalább 3 fővel nevező család (nagyszülő, szülő, gyerek, házastárs, testvér) ajándéka egy Jenga játék! A család tagjai különféle gyalogló vagy futótávra is nevezhetnek, csak az a fontos, hogy mozogjon az egész család!

Az akció csak az együttesen leadott előnevezések esetében érvényes.

Nevezés és versenykiírás >>>

 
FUSS ÉS NYERJ A 7. PANTEL HEGYVIDÉK FÉLMARATON ÉS VÁLTÓN!
 
Fuss együtt az egész családdal a 7. PanTel Hegyvidék Félmaraton és Váltó távjain ás nyerj!

Az első 200 legalább 3 fővel nevező család (nagyszülő, szülő, gyerek, házastárs, testvér) ajándéka egy dominókészlet! A család tagjai különféle gyalogló vagy futótávra is nevezhetnek, csak az a fontos, hogy mozogjon az egész család!

Az akció csak az együttesen leadott előnevezések esetében érvényes.

Nevezés és versenykiírás >>>

 
INDULJ A NIKE FÉLMARATONIN ÉS NYERJ!
 


A 22. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton kiemelt társszponzora, a Volvo jóvoltából idén is értékes ajándékokat sorsolunk ki a verseny indulói között.


FUSS BUDAPESTEN, MAJD GÖTEBORGBAN!

A 22. Nike Budapest Félmaraton egyéni, magyar célba érkezői közül a VOLVO jóvoltából kisorsolunk két futót, akik ingyenes indulást nyernek utazással, szállással, ellátással a 2008. évi göteborgi félmaratonra.

NYERJ EGY HÉTVÉGÉRE VOLVO AUTÓHASZNÁLATOT!

A Volvo a 22. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton 17 év feletti, jogosítvánnyal rendelkező magyar indulói között
kisorsol egy, a Volvo által biztosított hétvégi autóhasználatot is!


 
FUSS PRÁGÁBAN 2007-BEN!
 

Prága Nemzetközi Maraton - 2007. május 13., vasárnap
Nevezési díj: 40 Euro/fő (Ft-ban is fizethető az aktuális napi árfolyammal számítva) + 1000 Ft/fő kezelési költség. Nevezések és nevezési díjak leadásának határideje: 2007. április 27.

A nevezéshez szükség van a névre, címre (irányítószámra is), pontos születési dátumra, e-mail címre és az adott távon eddig elért legjobb időre. Nevezési lapot e-mailben tudunk küldeni, vagy INNEN letölthető.

A nevezések leadhatók személyesen a BSI irodájában (1138-Budapest, Váci út 152-156.) január 4-étől, valamint e-mailen a nevezes@futanet.hu címen, vagy postai úton a fent kért adatok megadásával. Amennyiben a nevezés nem személyesen történik, úgy a nevezési díjat és a kezelési költséget csekken lehet elküldeni. Rózsaszín csekk a postán kérhető, sárga csekket kérésre postán küldünk. A nevezési határidő után beérkezett nevezéseket és nevezési díjakat sajnos nem tudjuk elfogadni.

 
Arany Prága
Félmaratoni futóverseny és városlátogatás

Utazási ajánlat >>>