Változnak a nevezési díj fizetési módjai július 11-től

 

Fontos változást vezetünk be július 11-től a nevezési díjak rendezésének módjában, a gördülékenyebb munka érdekében megszüntetjük az átutalásos nevezés lehetőségét. Kérjük, olvasd el tájékoztatónkat és add tovább futótársaidnak is!


Az elmúlt években jelentősen átalakult a nevezési díjak befizetésének módja. Az eseményeinken részt vevők jelentős része az online nevezési rendszerünket vagy a BSI nevezési irodájában történő személyes nevezési lehetőséget veszi igénybe. A banki átutalással fizetett nevezések száma mára minimális lett, míg a velük való adminisztráció, a nevezések feldolgozásának és visszaigazolásának ideje, bonyolultsága nem csökkent.

A fentiek miatt július 11-től megszüntetjük az átutalásos nevezés lehetőségét, a jelzett időpont után a BSI eseményeire a nevezéseket a következő módon tudjuk elfogadni:

  • a BSI online nevezési rendszerén keresztül (bankkártyás fizetéssel),
  • a BSI nevezési irodájában személyesen,
  • a BSI eseményein az információs sátorban vagy a a versenyközpontban a "nevezés a BSI további eseményeire" feliratú asztalnál, személyesen.

Azok a cégek, akik eddig átutalással fizették a céges nevezéseket, itt találnak információt a nevezések leadásának és fizetésének módjáról.

A változásnak köszönhetően még gyorsabban és részletesebben tudunk válaszolni az egyéb kérdésekre, megkeresésekre, még több időt tudunk arra fordítani, hogy az évi több mint 100.000 nevezés minél hamarabb feldolgozásra kerüljön a rendszerünkben.