CÉGES NEVEZÉS

Céges nevezések leadása

A céges nevezésekre ugyanazok a sávos nevezési díjak érvényesek, mint magánszemélyekre.

Ha céges egyéni futó vagy csapat szeretne részt venni a Fut a cég extra sorozatban nevezéskor minden esetben jelölni kell a nevezési lapon vagy űrlapon a Fut a cég" kategóriát és beírni a cég nevét. (alábbiakban a képeken látható).

A csapat minden tagja a rá eső nevezési díjat fizeti.(alap,indult már,váltótag kedvezmény)

  • Alap: Az adott határidőre szóló kedvezmények nélküli ár.
  • Diák: Ha nappalis diákigazolvánnyal rendelkezel, választhatod ezt az árat, de a jogosultsághoz szükséges érvényes diákigazolványt a rajtszám átvételkor be kell mutatnod.
  • 65 év feletti: Csak azok a nevezők látják, akiknek a megadott születési dátumuk függvényében a rendszer felajánlja.
  • Aranykártyás: Azok a nevezők látják, akik teljesítették a kritériumokat és be van náluk állítva az megfelelő hozzáférés.
  • Indult már BSI eseményen: Minden olyan nevező látja, akinek a belépett azonosítója mellett legalább egy BSI esemény szerepel már.
  • Váltótag kedvezmény:Abban az esetben, ha a csapat első tagja egyéni futó, igénybe lehet venni a váltótag kedvezményes nevezési díjat (az egyéni induló a csapat részvételért csak a váltótag kedvezmény összeget fizeti)
    A kedvezmény igénybevételének feltételei:

  • az egyéni és váltó nevezés egyidejű leadása esetén érvényes
  • kizárólag a kezdő csapattag veheti igénybe a kedvezményt

Az alábbiakban található módokon lehet leadni a céges nevezéseket:

Nevezés on-line

Mielőtt bármihez is nekifogsz kérjük olvasd el mit is értünk pontosan online nevezés alatt!
Kizárólag azt a nevezést tekintjük online nevezésnek, amit a nevezes.futanet.hu oldalra bejelentkezett felhasználó a nevezési folyamaton végig haladva úgy zár le, hogy azt online fizetésre alkalmas bankkártyával a fizetési felületen ki is fizeti.

On-line nevezés esetén először regisztrálnod kell magadat. Ezt akkor is meg kell tenned, ha először jársz ezen az oldalon, bár van BSI azonosítód. Egyszer regisztrálsz, de a nevezéshez már elég lesz egy kattintás is. A kiválasztott versenyekhez a rendszer automatikusan felajánlja az aktuális nevezési díjat. Amint végeztél az összes nevezéssel, már csak a fizetés van hátra. A fizetés gombra való kattintás után a rendszer átvisz az OTP biztonságos oldalára, ahol kártyaszámod megadásával kifizetheted a nevezési díjat, díjakat.

Fontos, hogy a bankkártya alkalmas legyen internetes fizetésre!

Ha a tranzakció végén azt látod, hogy Sikeres fizetés!, és rövidesen kapsz egy visszaigazoló e-mailt a postaládádba, ez azt jelenti, hogy már neveztél is az eseményre. Ne felejtsd el, hogy azért a nevezési díjért nevezhetsz, ami a befizetés napján érvényes.

Figyelem!

Az éjfélig ki nem fizetett tételek törlésre kerülnek!

Erre azért van szükség, mert előfordul, hogy nem tudod aznap befejezni a nevezés rögzítését, de másnap már más díjak érvényesek, így újból be kell írnod azokat, hogy az új díjakat tudd kifizetni.

4. ábra Fut a Cég jelölése online nevezésnél.(a képre kattintva tudod nagyítani)

Nevezés személyesen

Szeretettel várunk minden hétköznap 9 órától 17 óráig a BSI nevezési irodájában a 1138 Budapest, Váci út 152-156. szám alatt. Az M3-as metró Forgách utcai megállójánál szállj le és a McDonald's-szal szemben megtalálod a BSI vöröstéglás épületét, melynek a földszintjén van a nevezési iroda. >>Itt találsz minket

Ne felejtsd el, hogy azért a nevezési díjért nevezhetsz, ami a befizetés napján érvényes.

Amennyiben személyesen nevezel, úgy a következő módokon fizethetsz:

  • készpénzben
  • bankkártyával
  • OTP MKB és K&H SZÉP kártyával
  • Sodexho ajándékutalvánnyal
  • BSI Ajándékutalvánnyal

2. ábra Fut a Cég jelölése személyes egyéni nevezési lapon.(a képre kattintva tudod nagyítani)

3. ábra Fut a Cég jelölése személyes csapat nevezési lapon.(a képre kattintva tudod nagyítani)

Nevezés űrlapon átutalással

Ezen nevezési módnál a nevezési díjtáblázat alap nevezési díjai érvényesek és azokat is kell átutalni!

Csak az alábbi űrlapon küldött nevezéseket tudjuk elfogadni.Az űrlapot >>itt találod.
Ezt a nevezési lapot minimum 5 fő nevezésekor tudod kitölteni. Vagy várd meg míg összegyűlik az 5 fő/csapat, vagy add le a nevezéseket online.

Az űrlap egy általános kitöltendő részből és egy csatolandó táblázatból áll. A táblázatban külön fülön található az egyéni és csapat nevezés. Ezeket kell kitöltve feltölteni.

A nevezési lapot INNEN tudod letölteni.Kérünk a lap formátumát ne változtasd meg!!



Ezen az űrlapon és csatoláson csak a nevezéseket tudod elküldeni, módosításokat, változtatásokat, nevezés átadásokat nem!

Mind az űrlapon mind pedig a táblázatban minden adatot ki kell tölteni. A hiányosan kitöltött nevezéseket nem tudjuk rögzíteni.
Ne felejtsd el, hogy azért a nevezési díjért nevezhetsz, ami a befizetés napján érvényes.
Egy űrlapon és egy nevezési lapon kizárolag egy adott esemény távjaira nevezz. (Pl: ha a WIZZ AIR Budapest félmaratonra adsz le nevezéseket akkor csak az egyéni félmaraton, páros és triót add meg más esemény nevezése ne legyen benne.)
Ettől függetlenül ha több eseményre is neveznél, külön-külön leadhatod azt és egyben is utalhatod a teljes összeget. Kérdéseidet nevezes@futanet.hu mail címre tudod küldeni.

A nevezési díjat, banki utalással fizetheted a BSI Sport Kft. Budapest Banknál vezetett számlaszámára: 10102086-51120700-01000007 - az utalásnál a közlemény rovatba ne felejtsd el beírni a verseny nevét és a nevező(k) nevét is.

Figyelem!

  • Az utalásnak az adott sávos nevezési határidőig be kell érkeznie.

  • Az esemény előtti 2 hétben már nem fogadunk el átutalásos előnevezést!!

  • Azoknál az utalásoknál, ahol a nevezési díj nem fog beérkezni az esemény napjáig a helyszíni nevezési díjakról állítunk ki számlát!

  • Számla ellenében történő fizetés csak azoknál a cégeknél lehetséges, akik az elmúlt években már neveztek nálunk és megfelelő fizetési referenciával rendelkeznek.

Az átutalások feldolgozása több napot is igénybe vehet, így a BSI visszaigazolás nem az átutalás másnapján fog érkezni. Türelmet kérünk! Visszaigazolni csak is a nevezési lap(ok) és a nevezési díj(ak) együttes beérkezése után tudunk.!!!

GYIK

Online rendszerben regisztrálok, de a pénzt átutalással fizetem be?
Ilyen nevezési lehetőség nincs. Ha az online nevezés a folyamat végén nem zárul le fizetéssel a regisztráció éjfélkor törlődik.

Honnan tudom letölteni a céges nevezési lapot?

INNEN

Hol találom a céges nevezési űrlapot? >>ITT

Több egyéni induló személyt is nevezhetek egy nevezési lapon?

Igen, a céges nevezési lapon erre is van lehetőség.

Ha online nevezek, az átutalásnak számít?
Nem, az online nevezés leírásához kattints IDE

Mit kell beírni az utalás közleményébe?
Az esemény nevét és a résztvevők/cég nevét.

Az átutalt céges nevezésről, hogy kapok visszaigazolást?
A nevezési díj és a nevezési lap együttes beérkezése után dolgozzuk fel és igazoljuk vissza a nevezéseket a megadott e-mail címekre. Ez több napig is eltarthat.

Hogy tudok számlát kérni a befizetett összegről?
Az űrlapon meg tudod jelölni, hogy kérsz -e számlát illetve azt, hogy teljesítés után vagy előtt kéred.

Több nevezés leadásakor kell írnom bontást a nevezési díjakról? A nevezési lap tartalmaz nevezési díjak oszlopot. Ennek összessége adja az utalandó díjat. Ezt az összeget kérjük az űrlap megfelelő sorában is tüntesd fel. Ha nincs kitöltve nevezési díj, akkor a nevezési lap érvénytelen.

Egy nevezési lapon nevezhetek több eseményre? Nem. Egy nevezési lapon csak egy esemény távjaira tudsz nevezni. Ha több eseményre szeretnél nevezéseket leadni, azt másik űrlap és nevezési lap kitöltésével tudod megtenni.

Akár egy embert is tudok cégesen nevezni? Nem. Minimum 5 fő nevezését tudjuk elfogadni. Ha ennél kevesebb személyt szeretnél nevezni, megteheted online rendszerünkön keresztül.



fb share