2017-11-03

Fut a cég - 2017

Eredményt hirdetünk. A 2017-es, 9 eseményt érintő céges versenysorozat előzetes végeredményét tartalmazó ponttáblázat a versenykiírásban található képre kattintva érhető el. Jó böngészést!

Ajándékozz maratont, félmaratont!

Közeleg egy születésnap, névnap, házassági évforduló és nincs ötleted, hogy mi legyen a meglepetés? Ajándékozd a célba érés, a mozgás felejthetetlen örömét! Vásárolj barátodnak, szerettednek maratoni, félmaratoni nevezést. Az ezzel járó különleges, egyedi ajándékkártyát becsomagolhatod, feldíszítheted, üzenhetsz rajta.

Délibáb Futás Jubileumi Futók Klubja

Legalább 10 alkalommal futottál velünk a pusztában? Ráadásul mindig a leghosszabb távot választottad? Csatlakozz a Délibáb Futás Jubileumi Futók Klubjához, használd ki a teljesítések számával növekvő nevezési kedvezményt, hordd büszkén a sokszoros teljesítők pólóját, élvezd az apró figyelmességeket!

A részletekért kattints!

Kékes Csúcsfutók Klubja

Legalább 15 alkalommal futottál már fel az ország tetejére? Csatlakozz a Kékes Csúcsfutók Klubjához, használd ki a teljesítések számával növekvő nevezési kedvezményt, hordd büszkén a sokszoros teljesítők pólóját, élvezd az apró figyelmességeket!

A részletekért kattints!

FélmaratonMánia kiírás 2016

4 évszak - 4 félmaraton

A félmaraton a "legyőzhető távolság". Teljesítéséhez már heti 20-25 km lefutása is elég lehet. A félmaraton egy szerethető távolság is. Elég hosszú, hogy nagyon büszkék lehessünk a célba érésre, de nem annyira hosszú, hogy ne látszódjon a vége.

Ha szereted a félmaratont, ha rendszeresen futsz, csatlakozz a sorozathoz!

A sorozatban részt vevő futók létszáma tavaly is rekordot döntött, nem is kérdés, hogy folytatjuk idén is!
Új év - új versenyek - új érem - legyél te is mániás! Idén először vár minden évszakban 2 félmaraton.

Spuri Aranykártya Program 2017

Spuri Aranykártya Program 2017 (leánykori nevén Törzsfutó Program)

A 2003 óta működő Törzsfutó programunk az 2014-ben nagy átalakuláson ment keresztül. A kedvezményekhez szükséges 75 kilométert 2013-tól nem csak futással, hanem sok más sportágban teljesített távokkal is össze lehet gyűjteni. Ezeket különböző szorzókkal átváltjuk "futókilométerre", ebből kell 75 egységnyi ahhoz, hogy valaki Spuri Aranykártyás lehessen.

BSI mozgás ajándékutalvány

BSI mozgás utalványt ajándékba!

Közeleg egy születésnap, névnap, házassági évforduló és nincs ötleted, hogy mi legyen a meglepetés? Ajándékozd a célba érés, a mozgás felejthetetlen örömét! Vásárolj barátodnak, szerettednek BSI ajándékutalványt. Az ezzel járó különleges, egyedi ajándékkártyát becsomagolhatod, feldíszítheted, üzenhetsz rajta.

Az ajándékutalvány 2000 és 5000 Ft-os címletekben kapható és névértéken felhasználható a vásárlás napjától számított egy éven belül, bármely BSI által szervezett eseményre történő előzetes nevezéskor, jegyvásárláskor.

Részletek ITT

Ünnepeld mozgással a születésnapodat!

Egy BSI esemény napján van a születésnapod?
Mi ajándékba adjuk neked a nevezési díj felét!

Ünnepeld sportolással a születésnapodat!
Ha olyan eseményre nevezel, amely a születésnapodra esik, mi megajándékozunk a nevezési díj 50%-ával*!

Részletekért kattints!

Budapest Maraton Jubileumi Futók Klubja

JFK_maraton_logo_altalanosLegalább 10 alkalommal teljesítetted már a Budapest Maratont®? Csatlakozz a Jubileumi Futók Klubjához, használd ki a teljesítések számával növekvő nevezési kedvezményt, hordd büszkén a sokszoros teljesítők pólóját, élvezd az apró figyelmességeket!

A részletekért kattints!

Budapest Félmaraton Jubileumi Futók Klubja

JFK_bp_felmaraton_logoSokszoros Budapest Félmaraton teljesítő vagy? Csatlakozz a Jubileumi Futók Klubjához, használd ki a teljesítések számával növekvő nevezési kedvezményt, hordd büszkén a sokszoros teljesítők pólóját, élvezd az apró figyelmességeket!

A részletekért kattints!