2019-05-03

Fut a cég - 2019.

Frissült a Fut a cég versenysorozat aktuális állása. Böngészd a listát, nézd meg, hol álltok a rangsorban. A bringás kollégáknak pedig szólj, hogy készüljenek a folytatásra!

Ajándékozz maratont, félmaratont!

Közeleg egy születésnap, névnap, házassági évforduló és nincs ötleted, hogy mi legyen a meglepetés? Ajándékozd a célba érés, a mozgás felejthetetlen örömét! Vásárolj barátodnak, szerettednek maratoni, félmaratoni nevezést. Az ezzel járó különleges, egyedi ajándékkártyát becsomagolhatod, feldíszítheted, üzenhetsz rajta.

Kékes Csúcsfutók Klubja

Legalább 15 alkalommal futottál már fel az ország tetejére? Csatlakozz a Kékes Csúcsfutók Klubjához, használd ki a teljesítések számával növekvő nevezési kedvezményt, hordd büszkén a sokszoros teljesítők pólóját, élvezd az apró figyelmességeket!

A részletekért kattints!

FélmaratonMánia kiírás 2020

4 évszak - 4 félmaraton

A félmaraton a "legyőzhető távolság". Teljesítéséhez már heti 20-25 km lefutása is elég lehet. A félmaraton egy szerethető távolság is. Elég hosszú, hogy nagyon büszkék lehessünk a célba érésre, de nem annyira hosszú, hogy ne látszódjon a vége.

Ha szereted a félmaratont, ha rendszeresen futsz, csatlakozz a sorozathoz!

A sorozatban részt vevő futók létszáma tavaly is rekordot döntött, nem is kérdés, hogy folytatjuk idén is!
Új év - új versenyek - új érem - legyél te is mániás!

BSI mozgás ajándékutalvány

BSI mozgás utalványt ajándékba!

Közeleg egy születésnap, névnap, házassági évforduló és nincs ötleted, hogy mi legyen a meglepetés? Ajándékozd a célba érés, a mozgás felejthetetlen örömét! Vásárolj barátodnak, szerettednek BSI ajándékutalványt. Az ezzel járó különleges, egyedi ajándékkártyát becsomagolhatod, feldíszítheted, üzenhetsz rajta.

Az ajándékutalvány 2000 és 5000 Ft-os címletekben kapható és névértéken felhasználható a vásárlás napjától számított egy éven belül, bármely BSI által szervezett eseményre történő előzetes nevezéskor, jegyvásárláskor.

Részletek ITT

Ünnepeld mozgással a születésnapodat!

2019-ben egy BSI esemény napján van a születésnapod? Ünnepeld sportolással kedvezményes nevezési díjért! Ha olyan eseményre nevezel, amely a születésnapodra esik, a nevezési díjad 50%-át mi álljuk!

Budapest Maraton Jubileumi Futók Klubja

JFK_maraton_logo_altalanosLegalább 10 alkalommal teljesítetted már a Budapest Maratont®? Csatlakozz a Jubileumi Futók Klubjához, használd ki a teljesítések számával növekvő nevezési kedvezményt, hordd büszkén a sokszoros teljesítők pólóját, élvezd az apró figyelmességeket!

A részletekért kattints!

Budapest Félmaraton Jubileumi Futók Klubja

JFK_bp_felmaraton_logoSokszoros Budapest Félmaraton teljesítő vagy? Csatlakozz a Jubileumi Futók Klubjához, használd ki a teljesítések számával növekvő nevezési kedvezményt, hordd büszkén a sokszoros teljesítők pólóját, élvezd az apró figyelmességeket!

A részletekért kattints!

fb share