Fut a cég - 2021.

Fuss, kerékpározz, gyalogolj, ússz kollégáiddal, és vidd sikerre céges csapatodat a BSI Fut a cég versenysorozatában!

Kékes Csúcsfutók Klubja

Legalább 15 alkalommal futottál már fel az ország tetejére? Csatlakozz a Kékes Csúcsfutók Klubjához, használd ki a teljesítések számával növekvő nevezési kedvezményt, hordd büszkén a sokszoros teljesítők pólóját, élvezd az apró figyelmességeket!

A részletekért kattints!

Félmaratonmánia kiírás

A félmaraton a "legyőzhető távolság". Teljesítéséhez már heti 20-25 km lefutása is elég lehet. A félmaraton egy szerethető távolság is. Elég hosszú, hogy nagyon büszkék lehessünk a célba érésre, de nem annyira hosszú, hogy ne látszódjon a vége.

Ha szereted a félmaratont, ha rendszeresen futsz, csatlakozz a sorozathoz, legyél te is mániás évről évre, minden évben!

Spuri Aranykártya Program

Spuri Aranykártya program

Legyél eseményeink rendszeres résztvevője és nevezz közel 20% kedvezménnyel a BSI rendezvényeire. A kedvezményekhez szükséges 75 "futókilométert" nem csak futással, hanem sok más sportágban teljesített távokkal is összegyűjtheted. Ezeket különböző szorzókkal átváltjuk "futókilométerre", ebből kell 75 egységnyi ahhoz, hogy Spuri Aranykártyás lehess.

Ünnepeld mozgással a születésnapodat!

Éppen egy BSI esemény napján van a születésnapod? Ünnepeld sportolással kedvezményes nevezési díjért! Ha olyan eseményre nevezel, amely a születésnapodra esik, a nevezési díjad 50%-át mi álljuk!

Budapest Maraton Jubileumi Futók Klubja

JFK_maraton_logo_altalanosLegalább 10 alkalommal teljesítetted már a Budapest Maratont®? Csatlakozz a Jubileumi Futók Klubjához, használd ki a teljesítések számával növekvő nevezési kedvezményt, hordd büszkén a sokszoros teljesítők pólóját, élvezd az apró figyelmességeket!

A részletekért kattints!

fb share