Vendégnevezés - csak az élmény, semmi adminisztráció!

A BSI egyes eseményeinek kiválasztott versenyszámaira lehetőséged van előzetes regisztráció és futóprofil létrehozása nélkül is nevezni. Ez a lehetőség általában olyan időmérés és eredménylista nélküli versenyszámoknál vehető igénybe, mint a rövid távú fun run futamok, gyaloglás, családi futás.

Kinek és mikor jó a vendégnevezés?

Ha együtt mozogna a család, de nem vagytok rendszeres futók. Ilyenkor elég egy BSI nevezési regisztráció az egyik családtagnak, a többiek egyszerűen részt vehetnek a vendégnevezéssel.
Ha ritkán futó barátaiddal, munkatársaiddal futnál, de nem tudod az adataikat és nem töltenéd az időt az adminisztrációval. A rendszeres résztvevő, BSI-nél regisztrált futó be tudja nevezni a többieket a vendégnevezéssel.

Milyen eseményeken és versenyszámokon vehető igénybe?

A vendégnevezés azon eseményeken vehető igénybe, ahol vannak ún. fesztiváltávok. Ezek azok a versenyszámok, amelyeken nincs rajtlista, időmérés és eredménylista. Ilyenek pl. a rövid távú fun run futamok, gyaloglás, családi futás.
A BSI nevezési felületén válaszd ki a versenyszámot, majd görgess az űrlap aljára! Ha a kapcsolódó termékek között találsz "vendégnevezést" a lehetőség rendelkezésre áll.

A vendégnevezés speciális feltételei

Mivel ez a nevezés regisztráció és személyes adatok megadása nélkül zajlik, a normál nevezésektől eltérő szabályok vonatkoznak rá:

  • a vendégnevezéssel teljesített távok nem vesznek részt a BSI egyik akciójában sem (pl. Aranykártya program, Jubileumi Futók Klubja, Félmaratonmánia, Fut a cég, stb.)
  • a vendégnevezéssel teljesített távval nem szerezhető Ötpróba pont
  • a vendégnevezésre nem vonatkoznak a szokásos nevezési kedvezmények (diák, 65 év feletti, aranykártya kedvezmény)
  • a vendégnevezésre nem vonatkoznak a visszalépési feltételek, nem visszamondható
  • a vendégnevezés távja nem módosítható
  • mivel a vendégnevezés nem névre szóló, az esemény előtt szabadon átruházható (a nevezéskor választott méretű ajándékkal együtt, annak mérete nem módosítható)

A vendégnevezés menete

1. Lépj be vagy regisztrálj a BSI nevezési felületén!
2. Válaszd ki az eseményt, majd a versenyszámot!
3. A nevezési űrlap alján, a termékek között válaszd a vendégnevezést (csak bizonyos versenyszámoknál elérhető) vagy a Shop/Vendégnevezés menüpontban válaszd ki a megfelelőt!
4. Válaszd ki a kívánt mennyiséget (méretfüggő ajándék esetén méretenként külön) és tedd a kosárba!
5. Véglegesítsd a nevezést (vagy nevezd magadat is erre vagy egy másik eseményre) bankkártyás fizetéssel!
6. A e-mailben kapott nevezési visszaigazolással az esemény helyszínén vedd át a rajtszámodat és az esetleges ajándékokat!
7. Teljesítsd a választott távot, és érezd jól magad!
8. Mozogj velünk a következő eseményünkön is!fb share