Nevezések visszaigazolása

Online nevezés visszaigazolása


Ha online neveztél eseményünkre és a regisztrációt követően, bankkártyával ki is fizetted azt, a fizetést követően, az általad megadott e-mail címre egy visszaigazoló levelet kapsz a rajtszámoddal! (ha az adott eseményre már kiosztásra került)


Kedves ...!

Örömmel fogadtuk nevezésedet az alábbi eseményre:

7. Tour de Tisza tó, 65 km

Rajtszámod: 11

Regisztrációs csomag átvétele:

BSI-ben (1138 Bp. Váci út 152-156.) 2014. május 5-8-ig, 09:00-17:00 óra között

Versenyközpontban: 2014. május 11-én (vasárnap) Rajtszám átvétel: 08:00-10:00 óra között Csomag átvétel: 08:00-18:00 óra között

Ne feledd, ez a levél visszaigazolás, amit a rajtszámfelvételkor hozz magaddal, vagy mutasd be telefonodon!

Amennyiben kérdésed, problémád van, keress meg minket a 061/220-82-11-es telefonszámon, vagy a nevezes@futanet.hu e-mail címen. Köszönjük, hogy jelentkeztél rendezvényünkre!

Sikeres felkészülést kívánunk! Budapest, 2014.01.10

BSI

Ha a fiókodba belépve nem csak magadat, hanem mást is nevezel, akkor a nevezett személy adatainak megadása után figyelj arra, hogy neki is adj meg email címet(!), mert ellenkező esetben a visszaigazoló mail nem megy ki részére. Ebben az esetben a nevezéseidnél, a nevezési tétel mellett a kis boriték jelre kattintva Te tudod kinyomtatni az ő visszaigazolóját is. (Természetesen ha nem kaptad meg, a Tiédet is itt tudod kinyomtatni.)

Fontos! Egyes levelező rendszerek (gmail, citromail,freemail)nem mindig a bejövő levelek fiókba teszik a visszaigazolókat, hanem promóciós alfiókba vagy a SPAM-ek közé. Kérjük ezeket a fiókokat is nézd át ha esetleg nem érkezett meg a visszaigazolás.

Céges átutalásos/e-mailen történt nevezés visszaigazolása

Ha a céges nevezési lapodat e-mail-ben küldted el részünkre és a nevezési díjat átutalatad, a kettő együttes beérkezése után tudjuk számodra a visszaigazoló levelet elküldeni. Ennek formátuma megegyezik a online nevezésnél találhatóval. Ahhoz, hogy a visszaigazolást el tudjuk küldeni a nevezési lapon fel kell tüntetni a nevezettek az e-mail címeit. Ha más nevezését is Te küldöd el, akkor az ő nevezési lapján a saját mail címét kell feltüntetni(!).

Visszaigazolni csak a beérkezett nevezési lap és nevezési díj/utalás együttes beérkezése után tudunk!

Magánszemélyek átutalással nem tudnak fizetni, számukra a onnline felületen biztosítunk bankkártyás fizetési lehetőséget.

fb share