CÉGES NEVEZÉS 2021 november 1-től

Általános tudnivalók

A céges nevezésekre ugyanazok a sávos nevezési díjak érvényesek, mint a magánszemélyekre.
A csapat minden tagja a rá eső nevezési díjat fizeti.

  • Alap: Az adott határidőre szóló kedvezmények nélküli ár.
  • 65 év feletti: Csak azoknál a nevezőknél látszik, akiknek a megadott születési dátumuk függvényében a rendszer felajánlja.
  • Aranykártyás: Azoknál a nevezőknél látszik, akik teljesítették a kritériumokat és be van náluk állítva az megfelelő hozzáférés.
  • Indult már BSI eseményen: Minden olyan nevező látja, aki legalább egy BSI eseményen indult már.
  • Születésnapos ár: Csak azoknál a nevezőknél látszik, akiknek a verseny napján van a születésnapjuk.

Fizetési módok

Online nevezés esetén csak kártyás fizetésre van lehetőség.

Nevezés után a rendszer automatikusan kiállítja a számlát a megadott névre és címre és elküldi a kapcsolattartó e-mail címére.

Azok a cégek, akik nem tudják elszámolni a magán kártyáról történő fizetéseket, illetve a cég nem rendelkezik saját bankkártyával, lehetőségük van Virtuális egyenlegből nevezni. ( Minimun 10 főtől)
Ezeket a nevezéseket is az online rendszerbe kell leadni. Ennek részleteiről keresd kollégáinkat a nevezes@futanet.hu e-mail címen!

Nevezés online

Kizárólag azt a nevezést tekintjük online nevezésnek, amit a oldalra bejelentkezett felhasználó a nevezési folyamaton végighaladva úgy zár le, hogy azt online fizetésre alkalmas bankkártyával a fizetési felületen ki is fizeti.

Online nevezés esetén először regisztrálnod kell magadat az alábbi oldalon:

BSI ONLINE NEVEZÉS

Ezt akkor is meg kell tenned, ha először jársz ezen az oldalon, bár van BSI azonosítód. Egyszer regisztrálsz, de a nevezéshez már elég lesz egy kattintás is. A kiválasztott versenyekhez a rendszer automatikusan felajánlja az aktuális nevezési díjat. Amint végeztél az összes nevezéssel, már csak a fizetés van hátra. A fizetés gombra való kattintás után a rendszer átvisz simplepay biztonságos oldalára, ahol kártyaszámod megadásával kifizetheted a nevezési díjat, díjakat. Fontos, hogy a bankkártya alkalmas legyen internetes fizetésre!
Ha a tranzakció végén azt látod, hogy Sikeres fizetés!, és rövidesen kapsz egy visszaigazoló e-mailt a postaládádba, ez azt jelenti, hogy már neveztél is az eseményre.
Cég esetén a céges kapcsolattartó intézheti a nevezéseket a fiókjából, ugyanis lehetőség van adott személyes fiókjából mások nevezését is intézni. Sikeres fizetés után a személyek a megadott email címekre kapják meg a visszaigazolókat.
Figyelem!
Ha céges egyéni futó vagy csapat szeretne részt venni a Fut a cég sorozatban, nevezéskor minden esetben jelölni kell a nevezéskor a "Fut a cég" kategóriát, és beírni a cég nevét.

Régi fiókok átváltása és megerősítése

Megújult a BSI online nevezési felülete. Az új felületen csak azokat lehet nevezni, akik már benne vannak az új online nevezési rendszerben.

  • Ha már korábban is volt nevezése, akkor át kell váltania a felhasználónevét az e-mail címére. Az átváltás menetéről az alábbi oldalon lehet olvasni:

  • Ha még nem volt nevezése, akkor regisztrálni kell a következő oldalon

Segítség a nevezés intézéséhez

Új regisztráció készítéséhez találsz segítséget az alábbi PowerPoint-ban: ITT

Nevezési folyamat regisztráció után
Egy kis segítség lépésről lépésre a PowerPoint-ban: ITT

Leadott nevezések megtekintése
Mindig vissza lehet kereseni, hogy kiket neveztél és milyen versenyekre. Erről ad tájékoztatást a következő PowerPoint: ITT

Csapattag módosítás
A csapattag módosításáról az online felületen is olvashatsz, de lépésről lépésre bemutatjuk itt is: ITT

Visszalépés

A visszalépésről az alábbi oldalon olvashatsz:

Visszalépés az eseménytől

GYIK - Összegyűjtöttünk pár fontos kérdést, a válaszokat a PowerPointban találod:

GYIK

Bizonyos versenyeken a nevezés után szükséges a futamok kiválasztása is. Az évek óta megrendezésre kerülő Brutálfutáson több futamban indulnak a résztvevők, amire előzetesen regisztrálni kell. Mivel terveink szerint más futamos versenyeket is rendezünk majd, készítettünk egy bemutatót a futamválasztásról:

Futamválasztás

Üdvözlettel BSI nevezés



fb share