Budapest Félmaraton Jubileumi Futók Klubja

JFK_bp_felmaraton_logo A Budapest Félmaraton 25. és a maratoni futás 2500. jubileuma alkalmából a BSI 2010-ben megalapította a Budapest Félmaraton Jubileumi Futók Klubját.

Ki lehet tagja a klubnak?
A klubnak tagja lehet minden olyan futó, aki legalább 15 alkalommal teljesítette a Budapest Félmaratont. A teljesítések számát a befutóidők alapján az adatbázisunkban vezetjük. Ha nem találod magad listán (lejjebb), kérjük a hiányzó év eredménylistájával igazolhatóan jelezd a hiányt a versenysorozat@futanet.hu címen.

Miért jó klubtagnak lenni?
A Budapest Félmaraton Jubileumi Futók Klubja számos kedvezményt és ajándékot biztosít tagjainak:

  • díszoklevél: a 15. teljesített Budapest Félmaraton után egy jubileumi oklevelet kap a futó
  • minden további ötödik (20., 25., 30.) teljesítés után újabb oklevelet adunk a teljesítőknek. Az okleveleket a teljesítés napján, a befutó után a versenyközpontban,lehet átvenni.
  • technikai futómez: a klubtagság elérésekor ajándékba adunk egy, a klub logójával ellátott technikai futómezt, rajta a teljesítések számával. Minden további 5. jubileum alkalmával újabb technikai futómezt ajándékozunk a teljesítések számával. A futómez az oklevelekkel együtt vehető át.
  • egyedi rajtszám: a klubtagok a tagság elérése után egy állandó, egyedi rajtszámot kapnak minden Budapest Félmaratonra. Az egyedi rajtszámot a nevezéskor a nevezési lapon előre jelezni kell. Ez a szám nem szabadon választható, a BSI adja.
  • Minden klubtag hátrajtszám viselésére is jogosult, melyen az eddig teljesített Budapest Félmaratonok száma szerepel.
    Az egyedi rajtszám csak előnevezés esetén igényelhető, valamint az oklevelet és a futómezt is csak előnevezés esetén tudjuk az adott versenyre elkészíteni. Megértéseteket köszönjük!
  • indulási lehetőség a BSI vendégeként: minden 5. jubileumot követő évben egy szabadon választott, BSI által rendezett félmaratonon (kivéve Budapest Félmaraton) vagy a novemberi Balaton Maratonon vendégül látunk.
  • nevezési kedvezmény a teljesítések számától függően: a klubtagok jelentős nevezési kedvezményeket* kapnak a Budapest Félmaraton nevezési díjából:
    • 15-19 teljesítés esetén 25%
    • 20-24 teljesítés esetén 50%
    • 25-29 teljesítés esetén 75%
    • 30- teljesítéstől 100%
  • a klubtagok a Budapest Félmaraton helyszínén külön asztalnál vehetik át rajtszámaikat.

    *= Nevezéskor a futóra vonatkozó, a nevezés leadásakor érvényes nevezési díj teljes összege befizetendő, a kedvezmény értékét pedig jóváírjuk, mely összeg bármely másik BSI esemény(ek) nevezési díjába beszámítható legkorábban az eseményt követő 30. naptól a nevezést követő év december 31-ig. A kedvezmény másra át nem ruházható, készpénzre át nem váltható.

Ellenőrizd a teljesítéseid számát az online nevezési rendszerben!
Ha már legalább 10 teljesítésnél tartasz, bekerülsz a jelöltek táblájába, és az online nevezési rendszerbe belépve ellenőrizheted, hogy hány teljesítésedet tartjuk nyilván, milyen messze vagy a tagságtól, illetve hogy mi az állandó rajtszámod, ha már klubtag vagy.
Az online nevezési rendszerben látható adataid közvetlenül az adatbázisból jönnek, ezért aktuálisabbak, mint a lent látható Excel-listák, amelyeket csak időszakosan tudunk frissíteni. Ha ott a helyes adatokat látod, akkor nincs szükség reklamációra!
A részleteket itt láthatod.

Budapest Félmaraton Jubileumi Futók Klubja tagok:
25x teljesítők
24x teljesítők
23x teljesítők
22x teljesítők
21x teljesítők
20x teljesítők
19x teljesítők
18x teljesítők
17x teljesítők
16x teljesítők
15x teljesítők

Budapest Félmaraton Jubileumi Futók Klubja tagjelöltek:
14x teljesítők
13x teljesítők
12x teljesítők
11x teljesítők
10x teljesítők



fb share