Telekom Vivicittá - kedvezményes nevezés január 27-ig

 

Idén 35. alkalommal rendezzük meg Budapesten a Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaratont. 2020. január 27. 23:59-ig még kedvezményesen nevezhettek a kedvenc versenyszámaitokra. Kezdd velünk a tavaszi-nyári versenyszezont!

Április 4-én, a 35. Telekom Vivicittá Városvédő Futás szombati napján a Telekom Vivicittá fesztiváltávok között mindenki rátalálhat a saját futószámára.

A futóünnepet azok a váltócsapatok nyitják meg, akik együtt, a stafétát egymásnak továbbadva szeretnének hódolni a futás örömének. A 3*2 km-s váltószámra családi, baráti és munkahelyi csapatok jelentkezését várjuk.

A 2,4 km-s Telekom Minicittá az iskolások betétszáma, de a két sulis futam mellett egyéni nevezőknek is rendezünk futamot. Ha a gyors kilométerek szerelmesének vallod magad, vagy ha még csak most ismerkedsz a futás örömeivel, a Telekom Minicittá a Te betétszámod.

A legkisebbeket és szüleiket a Telekom Vivicittá Családi Futás várja, valamint idén is rendezünk egy futamot a fogyatékkal élő, mozogni vágyó sportbarátoknak!

A szombati nap leghosszabb távja a Telekom Midicittá.

A Midicittá és a fesztiváltávok minden sikeres célba érkezőjét befutóéremmel várjuk.

Távok:
Telekom Vivicittá 3×2 km váltó
Telekom Minicittá 2,4 km - iskolai nevezők 1. futama
Telekom Minicittá 2,4 km - iskolai nevezők 2. futama
Telekom Vivicittá Gyaloglás - 2,4 km
Telekom Minicittá 2,4 km - egyéni nevezők futama
SUHANJ! Futam -940 méter
Telekom Vivicittá Családi Futás - 940 méter
Telekom Midicittá 7 km

Nevezz most! A legjobb motiváció az újévi fogadalmakhoz az érvényes nevezés.


A Telekom Midicittá 7 km-s távjára segítünk felkészülni is! Elektronikus formában küldött edzéstervünk a sikeres célba érésre készít fel. Iratkozz fel még ma idekattintva, és kezdd velünk a felkészülést február elején!

Ha még sosem futottál, de szeretnéd átélni azt az örömet, melyet eseményeinken látsz, neked ajánljuk Futó leszek e-edzésprogramunkat, melyet bármikor elkezdhetsz! Csak iratkozz fel, és szakértő edzéstervünk segítségével hamarabb futóvá válhatsz, mint gondolnád!
Ha van benned elszántság, áprilisban már rajthoz állhatsz a rövidebb távok valamelyikén!