Futó leszek! - edzésterv kezdő futóknak

12 hetes, hetente induló kezdő futóknak szóló edzéstervünkre folyamatosan lehet feliratkozni.

Futó leszek!



Az edzésterv időtartama 12 hét.
Minden héten pénteken indul, nem tudsz lemaradni!


Az ingyenes e-edzés programokra a BSI online nevezési felületén tudsz feliratkozni. Ha már neveztél korábban ezen a felületen, akkor bejelentkezés után tudsz feliratkozni, ha még nem, akkor először regisztrálnod kell az oldalon. Ezzel a regisztrációval később tudsz majd nevezni az eseményeinkre.

Te már rutinos vagy, de az ismerőseidet is meg akarod fertőzni?
Biztosan neked is van olyan barátod, rokonod, kollégád, aki elismerő szavakkal méltatja a futóeredményeidet, a kitartásod, és egy-egy elejtett megjegyzéséből arra következtetsz, hogy szívesen kipróbálná magát, de nem tudja hogyan kezdje el.

Aki sosem sportolt, és számára a futás az olimpiai 100-as döntőben Usain Bolt 9 és fél másodperces felvillanása, az el sem tudja képzelni, hogy valójában mennyire egyszerű elkezdeni, és milyen hamar elér az ember egy olyan szintre, amikor már a mértékletességhez kell az erő.

Segíts neki! Mutasd meg ezt az e-edzés kezdő, Futó leszek c. hírlevelére való feliratkozási lehetőséget!

A hírlevél edzéstervet, táplálkozási tanácsokat és futófelszereléssel kapcsolatos tudnivalókat is tartalmaz, melyet három hónapon keresztül, háromhetente küldünk a feliratkozottaknak.
A terv nagyon óvatosan halad, elsősorban azokra gondolva, akik még sosem futottak, sőt, némi túlsúllyal is rendelkeznek. A haladási ütem mindenki számra tartható, aki heti háromszor fél órát, később 40-50 percet rá tud szánni az edzésekre.
Azonban a megtett kilométerek, vagy a futással eltöltött percek növelésénél egy sokkal fontosabb dolgot is ajánlunk bónuszként: a futás szeretetét. És ez nem üres frázis, az elmúlt négy évben több mint hétezren iratkoztak fel és végezték el hétről-hétre az előírt penzumot, s közülük a többség már túl van élete első futóversenyén is!

Eddz velünk - fuss velünk!

fb share