Fut a Cég extra: 2015-ben is!

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2015-ben sem állunk meg!

2015-ben 6 fordulóból álló verseny sorozatot hirdetünk a legaktívabb cégek, munkahelyi közösségek számára.
Azokat várjuk, akik több versenyen is bizonyítani tudják kitartásukat, szervező-, mozgósító erejüket! Lássuk, hogy egy-egy cégen belül mekkora hatása van a sportos, aktív életet élő közösségeknek!


A Fut a cég extra sorozat nem sportegyesületek, alkalmilag összeállt atléták, hanem a cégek, munkahelyi közösségek versenye, ezért a részvételnél alapfeltétel, hogy a nevezett versenyzők egyéni és páros számoknál teljes mértékben, váltóknál a csapattagok többségében valóban a cég munkatársai, alkalmazottai legyenek.

  • május 17. 20. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála (érintett versenyszámok: egyéni 10 és 5 km, 10+5 km, 10+5+2 km, 10 km párban, 3x1,5 km

  • június 14. 22. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó (érintett versenyszámok: 3 fős félmaraton és 6 fős maratonváltó)

  • július 11. 12. Délibáb Terepfesztivál (érintett versenyszámok: Félmaraton, Harmadmaraton, Hatodmaraton, Mountain Bike Maraton és Bringatúra, Teljesítménytúra és Gyaloglás)

  • szeptember 13. 30. Wizz Air Budapest Félmaraton (érintett versenyszám: Félmaraton párban és Félmaraton Trió)

  • október 10-11. 30. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál (érintett versenyszámok szombaton a 2,5 km-es Danone Maratonka, a 2,5 km-es SPAR Gyaloglás és az 5 km-es Riska Minimaraton, vasárnap a 4 fős Flora Maratonstaféta)

A RÉSZTVEVŐ CÉGEK ÉRTÉKELÉSE, PONTGYŰJTÉS VERSENYENKÉNT

A cég színeiben célba érkező csapatok létszámát, illetve egyéni versenyzők számát, (részvételi pont) és a váltó versenyszámok esetében a céges csapatok közötti sorrendet (eredményességi pont) vesszük figyelembe. Részvételi és eredményességi pont is csak az érintett versenyszámokban jár a cégnek az alábbiak szerint:

Részvételi pont
A váltó/csapat versenyeknél megegyezik a céges váltóként célba érkezezett csapat tagok számával pl. 3 db 4 fős csapat=12 részvételi pont. Egyéni versenyszámoknál a táv nagyságától függően 1, 2, vagy 3 részvételi pontot kap a cég minden célba érkező versenyzőért. pl. félmaraton, 10+5+2 km - 3 pont; 14km, 10 km, 10+5 km - 2 pont; 7 km, 5 km, rövidebb távok - 1 pont

Eredményességi pont

Az érintett váltó/csapat versenyszámokban a versenyt sikeresen befejező céges csapatok eredményeinek sorrendjében adunk pontot az első 10 céges csapatnak: 1. hely-20 pont; 2.hely-15 pont; 3.hely-10 pont; 4.hely-7 pont; 5.hely-6 pont; 6.hely-5 pont; 7.hely-4 pont; 8.hely-3 pont; 9.hely-2 pont; 10.hely-1 pont.

Ha az adott váltószámban 9 és 6 közötti a beérkezett céges egységek száma, a csapatok számától függően az 1. helyezett 15, 10, 7, vagy 6 pontot kap, a további helyezettek pedig a fenti számsor szerint csökkenő pontokat. Hatnál kevesebb célba érő váltó esetén nem adunk eredményességi pontot.

Az egyéni versenyszámokban (20. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála egyéni 10 és 5 km, 10+5 km, 10+5+2 km, a 12. Délibáb Terepfesztivál érintett számai, Riska Minimaraton, Danone Martonka és SPAR Gyaloglás) nem adunk eredményességi pontot.

A férfi és női csapatok és versenyzők pontjai egyaránt saját cégük pontszámát gyarapítják.

A csapatok sorrendjének megállapításánál a chipes nettó befutó időt vesszük figyelembe.

ÉRTÉKELÉS A SOROZAT KÖZBEN
A sorozaton belül csak a 22. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón értékeljük és díjazzuk külön a céges résztvevőket a helyszínen, a többi versenyt követően a cégek sorrendjét tartalmazó ponttáblázatot teszünk közzé.
A cégek közötti pontverseny aktuális állása az érintett versenyeket követően 15 nap múlva erre a felületre kerül fel, így a ponttáblázat aktualizálásával folyamatosan nyomon követhető lesz a céges verseny állása is.

ÖSSZESÍTETT ÉRTÉKELÉS A VERSENYSOROZAT VÉGÉN
A versenysorozat végén összesített eredményt hirdetünk azok között a cégek között, amelyek az 6 érintett versenyből legalább 4 eseményen szereztek részvételi pontot. Az a cég nyeri az összesített pontversenyt, amelyik a versenysorozat végére a legtöbb pontot gyűjti.

A Fut a cég extra 2014-es eredményeiről ITT >>>> olvashatsz!

Tavalyi versenyünk első 15 cégét díjaztuk, nézd meg február 10-i rendezvényünk beszámolóját ITT >>>>

A CÉGES CSAPATOK NEVEZÉSÉRŐL RÉSZLETESEN ITT!!!!>>>>>