Fut a cég extra végeredmény

Az idei futószezon lassan a vége felé közeledik, így a Fut a cég extra sorozatunkban is itt az ideje a számvetésnek, értékelésnek. 2014-ben már 5 rendezvényünk érintett versenyszámaiban hirdettünk céges kategóriát, így a tavalyinál sokkal több lehetősége volt a munkahelyük színeiben célba érkezőknek arra, hogy részvételi és eredményességi pontokat szerezzenek cégük számára.

Emlékeztetőül a Fut a cég extra versenykiírása >>> ITT található.

Néhány részvételi adat: az érintett versenyeken az év során összesen 587 cég indított váltókat, az 5 esemény céges résztvevőinek száma 7300 fő volt. (2013-ban 553 céget 6336 fő képviselt.) Az 587 cégből 151 volt olyan, amely legalább 2 versenyen állított ki csapatot és 54 azoknak a cégeknek a száma, ahonnan legalább 3 eseményünkre delegáltak versenyzőket.

>>> ERDEMÉNYLISTÁNK első 5 lapja időrendben tartalmazza az egyes eseményeket követő pontverseny állását, míg az utolsó, "Végeredmény" nevű lapon már csak az az 54 cég szerepel, amely a versenykiírásnak megfelelően minimum 3 versenyen részt vett.

Ha táblázatunkban megtaláltad a céget, ahol dolgozol, büszke lehetsz nemcsak magadra, aki futóként, bringásként részese voltál ennek az eredménynek, hanem munkahelyedre is. Olyan helyen dolgozol, ahol a kollégák nemcsak a "munkapad" mellett találkoznak egymással, nemcsak hivatali időben képviselik a céget, hanem az ország legnépszerűbb szabadidősport versenyein is. Mindez azt feltételezi, hogy a cégvezetésnek is fontos, hogy munkatársai aktívak, egészségesek, összetartóak legyenek.

Ha idén még nem szerepeltek a legaktívabbak között, tegyetek róla, hogy jövőre ez megváltozzon! Az alapok már megvannak nálatok is, hiszen egyszer már céges csapatként álltatok rajthoz 2014-ben. Ezt a lendületet vigyétek tovább, és jövőre találkozzunk minél több Fut a céges versenyen!

fb share