FUC EXTRA+ CÉGES NEVEZÉS

FUT A CÉG EXTRA - céges verseny sorozat valódi extrákkal

* májusban a Tisza-tónál kezdjük, aztán a hölgyeké a főszerep!
* ismét 6 állomásból álló eseménysorozat
* nemcsak futni, hanem kerékpározni és bringatlonozni is lehet céges színekben a közös sikerért

FUT A CÉG EXTRA -2016 VERSENYKIÍRÁS ITT >>>>>

Céges nevezések leadása

A céges nevezések leadásának menete semmiben sem tér el a nem céges nevezésektől. A céges nevezésekre nevezési díj kedvezmény nincs. Ugyanazok a nevezési díjak érvényesek, és ugyanazokat a nevezési lapokat is kell kitölteni.

Az eltérés ott van, hogy a céges egyéni futó vagy a csapat részt szeretne részt venni a Fut a cég extra sorozatban nevezéskor minden esetben jelölni kell a nevezési lapokon "Fut a cég" kategóriát és beírni a cég nevét. (alábbiakban a képeken látható). Több céges csapat, illetve versenyző nevezése esetén ügyeljetek a cégnév azonos módon való írására!
A csapat minden tagja a rá eső nevezési díjat fizeti. Azon az eseményen ahol van "már indult BSI eseményen" díj, és ha a csapatban van olyan tag aki ennek megfelel, akkor ezzel a csapat többi tagjának is "megváltja" a kedvezményes nevezési díjat.

Az alábbiakban található módokon lehet leadni a nevezéseket:

Nevezés e-mailen

Az itt található nevezési lapot (egyéni, váltó), elmented a gépedre (egyéni nevezési lap esetén Vezetéknév_keresztnév.xls, váltós nevezési lap esetén Csapatnév.xls néven), kitöltöd és ezután egy e-mailben csatolmányként elküldheted a versenynevezes@futanet.hu e-mail címre.

Elküldhetsz egy vagy több nevezési lapot is ily módon. Kérjük, a leveled tárgyába írd bele a nevedet vagy a csapatod nevét és a verseny nevét is, hogy eligazodjunk a levelek között.Ha több csapatot vagy egyént nevezel jelezd részünkre, hogy melyik távokra hány nevezést küldtél, hogy a feldolgozáskor egyeztetni tudjuk a megkapott nevezési lapok számával. Ne felejtsd el, hogy azért a nevezési díjért nevezhetsz, ami a befizetés napján érvényes.

Amennyiben az átutalással történt nevezésről ÁFA-s számla igényed van, azt a teljesítéstől számított 5 napon belül jelezd az alábbi űrlap kitöltésével >>Áfás számla igénylő űrlap A számlát postán küldjük.

A fent található mail címet csak a nevezési lapok küldésére használd, egyéb kérdéseidet a nevezes@futanet.hu címen teheted fel.)

Amennyiben így nevezel, banki utalással fizethetsz a BSI Futó Kft. Budapest Banknál vezetett számlaszámára: 10102086-51120700-01000007 - az utalásnál a közlemény rovatba ne felejtsd el beírni a verseny nevét és a nevező(k) nevét is, az utalásról szóló bizonylat másolatát pedig mellékeld a nevezési laphoz.

Figyelem! Az utalásnak az adott sávos nevezési határidőig be kell érkeznie, de legkésőbb az eseményinformációban megjelölt időpontig, hogy a nevezés előzetesen fel legyen dolgozva. Az esemény hetében már nem fogadunk el átutalásos előnevezést!! Ha ennek ellenére átutalással rendezed a nevezési díjat, az esemény helyszínén a versenyközpontban, a probléma asztalnál, az átutalási bizonylat bemutatásával és új nevezési lap kitöltésével tudod a nevezésedet véglegesíteni!!!!

Az átutalások feldolgozása több napot is igénybe vehet, így a BSI visszaigazolás nem az átutalás másnapján fog érkezni. Türelmet kérünk! Visszaigazolni csak is a nevezési lap(ok) és a nevezési díj(ak) együttes beérkezése után tudunk.!!!

1. ábra Fut a Cég jelölése emailen történő nevezéskor.(a képre kattintva tudod nagyítani)

Nevezés személyesen

Szeretettel várunk minden hétköznap 9 órától 17 óráig a BSI nevezési irodájában a 1138 Budapest, Váci út 152-156. szám alatt. Az M3-as metró Forgách utcai megállójánál szállj le és a McDonald's-szal szemben megtalálod a BSI vöröstéglás épületét, melynek a földszintjén van a nevezési iroda. >>Itt találsz minket

Ne felejtsd el, hogy azért a nevezési díjért nevezhetsz, ami a befizetés napján érvényes.

Amennyiben személyesen nevezel, úgy a következő módokon fizethetsz:

  • készpénzben
  • bankkártyával
  • OTP MKB és K&H SZÉP kártyával
  • Sodexho ajándékutalvánnyal
  • BSI Ajándékutalvánnyal

2. ábra Fut a Cég jelölése személyes egyéni nevezési lapon.(a képre kattintva tudod nagyítani)

3. ábra Fut a Cég jelölése személyes csapat nevezési lapon.(a képre kattintva tudod nagyítani)

Nevezés on-line

On-line nevezés esetén először regisztrálnod kell magadat. Ezt akkor is meg kell tenned, ha először jársz ezen az oldalon, bár van BSI azonosítód. Egyszer regisztrálsz, de a nevezéshez már elég lesz egy kattintás is. A kiválasztott versenyekhez a rendszer automatikusan felajánlja az aktuális nevezési díjat. Amint végeztél az összes nevezéssel, már csak a fizetés van hátra. A fizetés gombra való kattintás után a rendszer átvisz az OTP biztonságos oldalára, ahol kártyaszámod megadásával kifizetheted a nevezési díjat, díjakat.

Fontos, hogy a bankkártya alkalmas legyen internetes fizetésre!

Ha a tranzakció végén azt látod, hogy Sikeres fizetés!, és rövidesen kapsz egy visszaigazoló e-mailt a postaládádba, ez azt jelenti, hogy már neveztél is az eseményre. Ne felejtsd el, hogy azért a nevezési díjért nevezhetsz, ami a befizetés napján érvényes.

Figyelem!

Az éjfélig ki nem fizetett tételek törlésre kerülnek!

Erre azért van szükség, mert előfordul, hogy nem tudod aznap befejezni a nevezés rögzítését, de másnap már más díjak érvényesek, így újból be kell írnod azokat, hogy az új díjakat tudd kifizetni.

Ha a céges csapatban a megjelölt eseményeken van egy "futott már BSI eseményen" nevező, de a többiek nem, akkor azt a nevezést csak e-mail útján tudod intézni, mert az online rendszer a nem jogosultaknak nem hozza fel a kedvezményt.

4. ábra Fut a Cég jelölése online nevezésnél.(a képre kattintva tudod nagyítani)



fb share