2019-02-28

Tovább kutatjuk a nők futással kapcsolatos szokásait

Ezúttal a futással, felkészüléssel és étkezéssél kapcsolatos szokásaidat, valamint a futórendezvényekkel szemben támasztott elvárásaidat szeretnénk megismerni. Kiemelt témaként a családok közös sportolását vizsgáljuk. A kitöltésért kattints a cikkre!

2019-02-26

Mit viselsz a Balaton Szupermaratonon?

Várhatóan leginkább valami meleg ruhát, de a viccet félre, mutatjuk az esemény pólóit! Szereted a kéket? Akkor örülni fogsz! Kattints a cikkre, és nézd meg milyen pólókkal várjuk a különböző távok résztvevőit idén!

2019-02-25

12. Intersport Tour de Tisza-Tó: éjfélkor lejár a határidő

Éjfélkor lejár az esemény aktuális nevezési határdideje. Nevezz még ma extra kedvezménnyel, hogy legyen mit várni, mire elkezdődik a szezon.

2019-02-22

Média menedzser/PR munkatársat keresünk

Dolgozz velünk! Szakmai tapasztalattal rendelkező, sportos Média menedzser/ PR munkatársat keresünk.

2019-02-22

Fuss Velünk! Expo - Jön! Jön! Jön!

2019. április 11-én startol Magyarország egyetlen futóexpója a budapesti BOK Csarnokban. Ingyenes kiállítás a futásról futóknak: cipő, ruházat, kiegészítők, frissítés, táplálkozás, események, motiváció. Ismerd meg az újdonságokat, szerezd be amire szükséged van, és hagyd magad inspirálni a 2019-es futóévre!

2019-02-22

Legyél Te a Telekom Vivicittá futónagykövete

Legyél Te a Telekom Vivicittá futónagykövete, és inspiráld tettrekészségeddel az egész országot! A Telekom olyan embereket szeretne bemutatni, akik történeteikkel motiválni tudják a többieket, és szívesen megosztják az idei felkészülésük pillanatait másokkal!

2019-02-21

Partnerverseny a hétvégén

Fuss partnereink eseményein, és használd Spuri Aranykártyádat a nevezéshez, hogy kedvezményes nevezési díj fejében állhass rajthoz! Vasárnap irány Pilisszentkereszt!

2019-02-20

6 hetes edzésterv indul a Telekom Midicittá 7 km-re

Készülj emailes edzéstervünk segítségével a Telekom Midicittá 7 km-es távjára! A feliratkozók február 26-tól háromhetente kapják az edzéstervet, hogy április 13-án a tervezett idővel érhessenek célba.

2019-02-19

Gyűjtsd az Ötpróba-pontokat a BSZM-en is

A tavasz első Ötpróba-pontgyűjtő BSI-eseménye a 12. Spuri Balaton Szupermaraton, ahol a távok többségével 6 pontot gyűjthetsz, de az Öböl Félmaratonnal is bezsebelhetsz 4-et.

2019-02-19

Yours Truly második felvonás - fuss egy jót február utolsó hétvégéjén!

A finn kezdeményezéshez 2019-ben is lehet csatlakozni, akár kevesebbel is, mint 25 vagy 50 kilométer. Fuss társaságban a program februári hétvégéjén, csatlakozz a BSI-futónagykövetek és mások eseményeihez, vagy szervezz te magad egyet!

2019-02-18

TE Tárt kapus program - Lakossági szabadidősport- és életmód-konferencia

Érdekel a szabadidősport és az egészséges életmód? Szombaton tárt kapukkal vár a Testnevelési Egyetem, ahol szakértői előadásokat hallgathatsz, és megismerheted az év eseményeit, valamint a jövőben igénybevehető szolgáltatásokat. A részvétel ingyenes.

2019-01-28

Telekom Vivicittá - Éjfélig olcsóbb a nevezési díj!

Még van néhány órád arra, hogy az aktuálisan érvényes nevezési áron, vagyis extra kedvezménnyel biztosítsd a helyed az idei Telekom Vivicittán! Félmaraton egyéniben, párban vagy trióban, 10 km, 7 km vagy a fesztiváltávok egyike vár rád. Melyik rajtnál találkozunk?

2019-02-14

Spuri Balaton és FélBalaton Szupermaraton: az idei ajándék

A Spuri Balaton és FélBalaton Szupermaraton egyéni teljesítőinek minden évben extra ajándékkal kedveskedünk. Idén vajon mivel? Kattints a cikkre, és nézd meg!

2019-02-12

Már 300 induló a Spuri MaratonFüreden

300-an már biztosan lesztek az idei Spuri MaratonFüred badacsonytomaji rajtvonala mögött. Fuss velünk klasszikus maratonti távon (IS), ahol az útvonalon sok minden más mellett a Badacsony vidéke, Ábrahámhegy, Zánka, Tihany látképe és a füredi Tagore sétány vár rád. A Balaton elkísér.

2019-02-11

24. ALDI Női Futógála: nevezz éjfélig!

Egy nap, amikor egész nap a női futókat, a női futást ünnepeljük. Nevezz, és fuss az edzettségednek megfelelő távon sok ezer nőtársaddal együtt május 19-én, a Népligetben! Az éjfélig leadott nevezéssel spórolsz a legtöbbet.

Legyen egyedi befutóérmed!

Ott leszel a Balaton Szupermaraton valamelyik távján? Rendeld meg már most a neveddel és befutóidőddel gravírozott érembetétet, és elkerülheted a helyszíni sorban állást!

2019-02-08

12 hetes edzésterv indul az ALDI Női Futógála 10 km-es távjára

Készülj edzéstervünk segítségével az ALDI Női Futógála 10 km-es távjára! A feliratkozók február 19-től háromhetente kapják majd az edzéstervet, hogy május 19-én a tervezett idővel érhessenek célba.

2019-02-08

Active O2 Brutálfutás 8.0: délutánig meghosszabbítva a jelenlegi nevezési díj

Elértük az aktuális nevezési kategória létszámplafonját, megvan az első 1200 nevező. Most szintet ugrik a nevezési díj, illetve ugrana, ha nem lennénk olyan jó fejek, hogy ma 17:00-ig érvényben hagyjuk a jelenlegi árakat, és csak utána emelünk. Használd ki a fennmaradó 5 órát!

2019-02-07

ALDI Női Futógála: mutatjuk az érmet

Egy igazán csajos esemény igazán nőcis befutóérmet kíván. Az idei ALDI Női Futógála minden távján egy tulipános szépséggel várunk a célban. Kattints a cikkre az éremért.

2019-02-07

Nevezz a SPAR Budapest Maraton Fesztivál szombati távjaira

Állj rajthoz egy minimaraton vagy egy maratonka erejéig, de elhozhatod a legkisebb családtagokat is, hogy együtt fussatok. Ha gyalogolnál, vagy ha valamilyen fogyatékkal élsz együtt, de szeretsz sportolni, akkor is várunk szeptember végi eseményünk szombati napján!

2019-02-06

Létszámlimitek a BSZM egynapos távjain

A változatlan nevezési díj mellett létszámlimitek is érvényben vannak a Spuri MaratonFüreden és a Spuri Öböl Félmaratonon. Ne maradj le a nevezésről, ha futnál velünk a Balatonnál.

2019-02-06

Spuri Balaton Szupermaraton: térképek

Te készen állsz már a Spuri Balaton Szupermaratonra? Mert a térképek már készen vannak. Böngészd őket online, nézd meg merre visz az utad március végén a Balaton körül!

2019-02-05

BSZM: nem emeljük a nevezési díjat

Soha ennyien nem neveztetek még február elejéig a Spuri Balaton Szupermaratonra, de tény, hogy az elmúlt hetek időjárása nehezítette a felkészülést, ezért bizonyára vannak még bizonytalan futni vágyók. Nekik szeretnénk kedvezni azzal, hogy március 4-ig változatlan áron lehet nevezni az eseményre.

2019-03-26

Szakmai 10 km-es bajnokságok

Légy a szakmád bajnoka 10 kilométeren! A Telekom Vivicittá Városvédő Futás 10 kilométeres távján 2019-ben a pedagógusok, az informatikusok, a közgazdászok, a jogászok, az orvosok és a mérnökök csapnak össze egy-egy külön bajnokság keretében - a hétköznapok szokásos terepe helyett ezúttal a futópályán.

2019-02-01

3 nevezési határidő jár le hétfőn - nevezz időben!

Feburár 4-én a lejáró nevezési határidőket ünnepeljük, és az olcsó nevezési kategóriákat búcsúztatjuk. Ne szalaszd el a lehetőséget, nevezz hétfőn éjfélig kedvenc eseményedre!

2019-02-01

Már nevezhetsz a 12. Intersport Terepfutás és Túranapra

Mozogj velünk ősszel is! Idén is megnézzük az ezerszínű, őszi Pilist. Jöhetsz futólépésben vagy gyalogszerrel, és kalandvágyadhoz mérten választhatsz a különböző távok közül. Máris lehet nevezni!

fb share