Megújult a BSI online nevezési felülete

Hosszú fejlesztés és előkészítés után megújult a BSI online nevezési felülete. Az új oldalon áttekinthetőbb, egyszerűbb, gyorsabb a nevezési folyamat, a regisztrált felhasználók a profiljukban is több információt és lehetőséget találnak a korábbiakhoz képest.

A felületet továbbra is a https:nevezes.futanet.hu címen tudod elérni

A megújulás első lépésével már korábban megkerestük azokat, akik korábban már használták a jelenlegi rendszert: fontos változás, hogy az új oldalra a korábbi felhasználónév-jelszó páros helyett mindenki az egyedi e-mailcím-jelszó párossal tud belépni. Ehhez minden regisztrált felhasználónak le kell cserélnie a felhasználónevét az e-mailcímére.
Ha nem kaptad meg, vagy nem olvastad az erről küldött levelünket, itt is leírjuk a folyamat lépéseit. Kérjük szánj rá néhány percet és végezd el a lépéseket, csak ezek után tudod majd az új felületet használni.

A módosítást a következőképpen tudod megtenni:

Ha tudod a felhasználónevedet és a jelszót is
1. Keresd fel a https:emailreg.futanet.hu/ weboldalt
2. Add meg a nevezes.futanet.hu oldalon használt felhasználóneved és kattints a "Tovább" gombra. (Ha nem tudod a felhasználónevedet, görgess lejjebb a tudnivalókért.)
3. Add meg a nevezes.futanet.hu oldalon használt jelszavadat és kattints a "Tovább" gombra. (Ha nem tudod a jelszavadat, görgess lejjebb a tudnivalókért.)
4. Az oldal alján, az "E-mail cím módosítása" mezőben ellenőrizd az emailcímedet.

  • Ha jó cím szerepel itt, kattints az "Elfogad" gombra.
  • Ha nem jó a cím, módosítsd, majd kattints a "Elfogad" gombra.
5. Kapsz egy e-mailt a megadott címre, ezt nyisd meg. Ha a beérkezett üzenetek között nem találod, nézd meg a promóciók és levélszemét mappákat is.
6. A levélben kattints az "E-mail" megerősítése gombra.
7. Újra az emailreg.futanet.hu oldalon vagy, utolsó lépésként fogadd el az ÁSZF-et.
8. Sikeresen aktiváltad az e-mail címedet, mostantól ezzel és a korábban is használt jelszóval tudsz belépni a https:nevezes.futanet.hu oldalra.

Ha elfelejtetted a felhasználónevedet
1. Keresd fel a https:emailreg.futanet.hu/ weboldalt
2. Kattints a "Nem tudom a felhasználónevem" feliratra
3. Add meg azt az e-mail címedet, amire a nevezési visszaigazolásokat szoktad kapni a BSI-től.
4. Kapsz egy e-mailt a megadott címre, ezt nyisd meg. Ha a beérkezett üzenetek között nem találod, nézd meg a promóciók és levélszemét mappákat is.
5. A levélben kattints az "E-mail megerősítése" gombra.
6. Sikeresen aktiváltad az e-mail címedet, mostantól ezzel és a korábban is használt jelszóval tudsz belépni a https:nevezes.futanet.hu oldalra.

Ha elfelejtetted a jelszót
1. Keresd fel a https:emailreg.futanet.hu/ weboldalt
2. Add meg a nevezes.futanet.hu oldalon használt felhasználóneved és kattints a "Tovább" gombra.
3. Kattints az "Elfelejtett jelszó" gombra.
4. A mezőben megjelenik a felhasználóneved. Ha ez rendben van, kattints az "Elküldöm" gombra.
5. Kapsz egy e-mailt felhasználónévhez tartozó címre, ezt nyisd meg. Ha a beérkezett üzenetek között nem találod, nézd meg a promóciók és levélszemét mappákat is.
6. A levélben kattints az "új jelszó beállítás" gombra.
7. A felületen add meg az új jelszót, majd ellenőrzésképpen még egyszer add meg ugyanazt. Jegyezd meg az új jelszót és kattints az "Elküldöm" gombra.
8. A sikeres jelszócseréről egy tájékoztató e-mailt kapsz. Ha a beérkezett üzenetek között nem találod, nézd meg a promóciók és levélszemét mappákat is.
9. Menj végig az első bekezdésben ("Ha tudod a felhasználóneved és a jelszót is") leírt 1-8. lépésen.

FIGYELEM! Belépve az új oldalra meg kell adni a profil oldalon kért adatokat, majd el kell menteni őket! Ennek hiányában se, nevezni nem lehet sem más nem tud addig téged benevezni amíg ez ki nincs töltve!!!

Abban az esetben, ha az e-mail címed több felhasználónak is meg van megadva, kérjük a felületre való belépés után mindenkinek új egyedi e-mail címet adj meg, ellenkező esetben a későbbiekben nem tudod majd nevezni őket, ők pedig nem fognak tudni belépni a felületre, ha ezt az emailcímet magadhoz rendeled.

Egy hasznos segítség:
A Gmail értelmezni tudja a "+" címkiegészítést. Ez azt jelenti, hogy a Gmail-es címünket kiegészíthetjük tetszőleges karaktersorozattal. Például a próba@gmail.com cím esetén a próba után tehetünk egy "+" jelet, majd további szöveget (próba+szöveg@gmail.com). Az összes ilyen módon generált e-mail című levél a próba@gmail.com postafiókba fog érkezni. Így a családtagjaidnak nem kell új e-mail címet regisztrálni, és a visszaigazolók, információk is eljutnak hozzád, az adatbázisunkban viszont ezek mind egyedi e-mail címként jelennek meg.

Kérdéseidet (abban az esetben ha a felületen a GYIK elolvasása után is van )kérjük az emailreg@futanet.hu címre küldd el!

Köszönjük az együttműködésed!



fb share