Munkatársaink

Cégvezetés

Kocsis Árpád
ügyvezető-versenyigazgató

Munkatársunk: A kezdetektől itt dolgozom, először marketing vezető pozícióban, majd 1993 óta ügyvezető-versenyigazgatóként.
Végzettség: A Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen (mai nevén Corvinus) szereztem 1982-ben kereskedelmi közgazdász, majd 1986-ban marketing szakközgazdász diplomát
Sportmúlt: Fiatalon aranyjelvényes országúti kerékpáros voltam. Az egyetem után a triatlonsport úttörőjeként 1985-től indultam rengeteg versenyen. 1989-1996 között a Triatlon Szövetség alapító alelnökeként segítettem sportágat teremteni a mozgalomból. Sikerült! 1995 óta már "csak" futok, elszánt amatőr futó lettem. Eddig több, mint 25.000 kilométert futottam az ország minden megyéjében és 35 országban. Indultam több, mint 200 futóversenyen, célba értem 6 maratonon ( Budapest, Portland, Prága, London, Athén, Berlin), több, mint 50 félmaratonon. Idetartozik, hogy 1991-től 8 éven át tagja voltam az AIMS (Maratoni és Utcai Futóversenyek Nemzetközi Szövetsége) vezetőségének.
Magamról: Szerencsés vagyok, mert a munkám és a hobbim szinte azonos. Szeretek az embereknek örömet okozni. Ez a munkám során nagyon sokszor sikerül. Ez jó érzés! És még egy: futócipő nélkül sosem utazom el sehová.

Máth István
ügyvezető-versenyigazgató

Végzettség: Testnevelési Egyetem
Sportmúlt: Atlétaként 110 és 400 m gáton voltam a fiatalabb korosztályban válogatott,mígnem egy sajnálatos sérülés miatt a profi sportpályafutásom véget ért.
1978-ban az Aranyjelvényesek az Olimpiára akció egyik főszervezőjeként kezdtem a szervezői munkát. Alapítója voltam a hazai futómozgalmat elindító FUTAPEST klubnak, és már az első Vivicittá és Budapest Nemzetközi Maraton szervezésében is komoly munkát végeztem! Kerületi,megyei és budapesti szinten többféle vezetői funkciót is betöltöttem.

Ügyintézés

Gergely Magdi
irodavezető, VIP-Elit futók nevezése
Munkatársunk: 1995 óta
Végzettség: Közgazdász SzkI.
Sportmúlt: torna, versenyszerű kosárlabda
Magamról: Imádok rejtvényt fejteni, olvasni , mindent, ami olvasható.

Pénzügy

Kabai Orsolya
pénzügyi, gazdasági kérdések felelőse
Munkatársunk:az iroda megalakulása óta
Végzettség: Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem (1982)
Magamról: sportmúltam nincs, jelen (5-6 éve) heti 2 alkalom, gerinctorna vagy kocogás (nem futás).

Szabó Ági
pénzügyi munkatárs
Munkatársunk: 2016. július óta
Végzettség: érettségi
Sportmúlt: Gyerekkorom óta imádom a sportot, de a futás helyett inkább labdajátékokban utazom. Kosaraztam, röplabdáztam. Egyébként született szurkoló vagyok.}}
Magamról: 2013 óta veszek részt a BSI-eseményein, kezdetben külsősként az éremosztó csapat munkáját irányítottam. Jelenleg az irodai munkám mellett most is az éremosztásnál lehet velem találkozni a BSI versenyein.}}

Sales

ricsi Kemenes Richárd
értékesítési vezető
(szponzoráció, expó, online és print felületek)

Munkatársunk: 2008 március óta
Végzettség: Tótfalusi Kis Miklós Nyomdaipari Műszaki Szki. - Nyomtatványszerkesztő, Atalanta Oktatási Kft.: Marketing és Reklámmenedzser, Marketing és Reklámügyintéző
Sportmúlt: Az iskolai évek alatt belekóstoltam a sportba (pl.: karate, kosárlabda, kenu), de sosem maradtam meg hosszabb ideig egyetlen sportág mellett, azonban a szabadidőmben a mai napig szeretek kosárlabdázni vagy éppen kerékpározni egyet a családdal, illetve a barátokkal.
Magamról: Mielőtt elkezdtem volna dolgozni a BSI-nél, én is, mint sok más ember, aki nem sportol rendszeresen, megkérdeztem magamtól, hogy miért szeretnek részt venni az emberek tömegsport rendezvényeken? Most már tudom, hogy erre a kérdésre csak akkor kaphatunk választ, ha ott vagyunk az események célegyenesében és látjuk a részvevők arcán azt az örömöt, büszkeséget, amit pl. egy félmaratoni vagy egy maratoni táv teljesítése után éreznek.
Üzenem minden embernek, aki nem sportol rendszeresen vagy netán teljesen hiányzik a sport az életéből, jöjjenek ki valamelyik eseményünkre és álljanak ott a rajt/célegyenesben, szurkoljanak, éljék át azt a fergeteges hangulatot és nézzék meg a résztvevők arcát, amikor célba érnek. Biztosan állíthatom, maradandó élmény lesz mindenki számára.

Marketing, PR és kommunikáció

krisztian Tamás Krisztián
marketingvezető
Munkatársunk: 2006 június óta (a Kékes Csúcsfutás utáni hétfőn kezdtem :-)
Végzettség: BGF KVIFK idegenforgalmi és szálloda szak; PTE KTK MSC, marketing szakirány
Sportmúlt:
Régen úszás, aztán triatlon, ebből megmaradt a futás, főként terepen és minél hosszabban...
Nincs idő arra gondolni, mennyire fáj, csak futni van idő. (Ben Logsdon)
The best pace is a suicide pace, and today looks like a good day to die. (Steve Prefontaine)

Pálfi Lívia
marketing munkatárs

Munkatársunk: 2010 január óta
Végzettség:marketing és pr, sportszervező menedzser
Sportmúlt: 2002 - ben kezdtem el futni, teljesítettem 14 maratont, 2013-tól a triatlon belépett az életembe.
Magamról: Elmondhatom, hogy a munkám egyben a hobbim is.

lakatos_pista Lakatos István
társadalmi kapcsolatok

Munkatársunk: 2011 június óta
Végzettség: Szombathelyi Tanárképző Főiskola: magyar-népművelés szak, PTE FEEFI: kulturális és felnőttképzési manager
Sportmúlt: ifjúkori középtávfutás a Rába ETO-ban korosztályos OB helyezésekkel, aztán 1990-től harmincvalahány maraton Európa sok-sok városában; néhány 1200-1600 km-es staféta Kecskemét és Nagykőrös külföldi testvérvárosaiba; 2011-ben pedig a Balaton Szupermaratont nyomtam le egyéniben. Az utóbbi években igazi hobbifutóvá értem, kizárólag a testi-lelki egyensúlyért futok, leginkább a természetben.
Magamról:A BSI-ben olyan projektekkel foglalkozom, amelyek a szabadidősport, az aktív életmód társadalmi elismertségét hivatottak erősíteni. Úgymint BSI Futónagykövetek, jótékonyság rendezvényeinken, klasszikus és népzenei pontok a maratonon, Fut a cég és szakmai bajnokságok/Fut a színház/Papgeno Varázsfutoda Kupa/Diplomata Kupa, kapcsolattartás futóklubokkal, partnerversenyek, közösségi futások.

Hertelendy Szabolcs
online marketing

Munkatársunk: 2010 január óta
Végzettség: SZIE - közgazdász
Sportmúlt: cselgáncs, röplabda

Barát Gabriella
edzéstervek - e-Edzés projekt

Munkatársunk: 2006 óta
Végzettség: marketing, PR, személyi edző
Sportmúlt: hobbi futás, maratonok, néhány ultra

Muladi György
főszerkesztő

Munkatársunk: 1995 óta
Sportmúlt: kerékpár, triatlon és futás
Magamról: Újságírói pályafutásomat szerkesztő-riporterként az MTV1-en a Zöldpontnál kezdtem külsősként, és azóta is főként a szabadidősport a szakterületem. Rádióműsort is szerkesztettem, vezettem (Zöldsportreggel), mígnem 1995-ben beindult a SPURI Futó-triatlon magazin. További két évig még környezetet- és természetet védtem; a lapkészítés mellett az MTV Natura szerkesztőségében - lévén a Zöldpont időközben megszűnt, majd 1997-től már csak a futómagazint, illetve a BSI egyéb kiadványait szerkesztettem. 2008 óta újra előtérbe került a televíziózás, saját műsorunk a Spuri Mozgásmagazin a Sport TV-n. Mindig is sportoltam, egy ideig igazolt kerékpáros is voltam, majd teljesítménytúráztam, barlangásztam, triatlonoztam, sífutottam, futottam - nem feltétlenül ebben a sorrendben, Zöldpontosként pedig szinte az összes extrém sportot kipróbálhattam. Manapság némi kerékpározás és egy kicsivel több futás fér bele az életembe, ez utóbbi arra azért elég volt, hogy 2010 őszén az Athén Marathonon 3:55:35-tel célba érjek, és én is elmondhassam, hogy "Nenikékamen", vagyis győztünk.

marky Markovics Márk
BSI grafika, design

Munkatársunk: 2006 óta
Végzettség:Szeged Tudományegyetem - kommunikáció
Sportmúlt: 2004-2006 shaolin kung-fu,utána elhízás.... :))) majd 2008 óta futás (terepfutás, maraton- és ultratávok) eredmények: maraton: 03:20:48 (Párizs), Terep100, Piros 85, BSZM párban.

Hernádi Eszter
PR munkatárs

Munkatársunk: 2015 októbere óta
Végzettség: Szentendrei Művészeti Iskola - grafikus, ELTE-TÓK tanító szak
Sportmúlt: labdarúgás (Vasas, Budapest Honvéd)
Magamról: Szeretek kavicsokat egymás mellé sorba rakni.

Tettinger Zsófia
marketing munkatárs

Munkatársunk: 2017 februárja óta
Végzettség: BGF-KVIK vendéglátás-szálloda BA, BGE-KKK marketing MA 3/4 részben
Sportmúlt: Hosszú ideig meglehetősen rapszodikus volt a sporttal való kapcsolatom, így közös múltunk nincs sok. :-)
Magamról: Szeretek mindet, ami kötődik a természethez, emellett kettlebellezek, és kedvtelésből futok.

Szervezés

Korfanti Csaba
sportigazgató

Munkatársunk: 1997 óta
Végzettség: főiskola
Sportmúlt: korábban a Vivicittá és maratonváltó futás, valamint 12 év futball
Magamról: "Addig nem érdemes meghalni, amíg az ember nem futott maratont - lehet, hogy örök életű leszek :-)"

Nagy Tibor
sportszervező

Munkatársunk:2007 november óta
Végzettség: öttusaedző
Sportmúlt: öttusa magyar bajnok, duatlon magyar bajnok, 12 x maratonista - 2:41:40 Torino Marathon, 1:14:15 Albuquerque Halfmarathon / USA, 1 x Ironman - 11:21:00-Nagyatád
Magamról: Egy 25x-ös magyar bajnok futónő (maraton 2:36:30, félmaraton 1:12:27) büszke férje, és két földönkívüli gyermek büszke édesapja vagyok.

Gáll Domonkos

Munkatársunk: 2015. február óta
Végzettség: Érettségi és folyamatban lévő közlekedés mérnöki
Sportmúlt: Hobby szinten focizom, már hosszú éveken keresztül 2001 óta nagyhajós vitorlás versenyeken versenyzem, bár mostanság már egyre kevésbé jut rá időm. Ezenkívül persze rengeteg sportot szeretek, ha időm engedi, snookerezem és teniszezem is néha.

Máth Solt
Sportszervező / Logisztikus

Munkatársunk: 2016 óta
Végzettség: Európai Uniós Üzlet- és Vállakozásszervező
Sportmúlt: : Inkább csak szerveztem itthon és külföldön több éven át. Hobbi szinten űzök pár extreme sportot.

Nevezési Iroda

Holczer Holczer Zoltán
nevezési iroda vezető

Munkatársunk: 2013 március óta
Végzettség:főiskola

Markovich Gyöngyi
nevezési iroda munkatárs

Munkatársunk: 1998 óta
Végzettség: egyetem
Sportmúlt: Pályafutásom alatt több magyar bajnoki címet szereztem sífutó és biatlon szakágban, tagja voltam a síroller Európa bajnokságot nyert csapatnak. Részt vettem több világversenyen, ahol sok értékes helyezést értem el. A versenyeken kívül a legnagyobb sífutó élményem a svédországi Vasa-futás volt.

László Adrienn Tünde
adatrögzítés

Munkatársunk: 2008 óta
Végzettség: külkereskedelmi üzletkötő



fb share