2011-10-27

Egy hónap múlva 6. Tesco FittAréna!

Szeretsz zenére mozogni? Kipróbálnál új mozgásformákat, megismernél új trendeket? A budapesti 6. Tesco FittArénán ezt mind megteheted - 6 teremben közel 50 óratípus vár! Az aktuális kedvezményes jegyár hétfőig érvényes!

2011-10-28

Piros 85 Terepfutóverseny lesz szombaton

Október 29-én, szombaton lesz az ősz utolsó nagy terepfutó versenye, már negyedik alkalommal, Rómaifürdő és Budaörs között, a piros jelzésen. A Piros 85 Terepfutó versenyen a táv: 88.66 km, a szintkülönbség: 3205 méter, a szintidő: 15 óra.

2011-10-27

A 4. Intersport Túranap a BSI Terepmánia 3. állomása

Szeretsz terepen futni? A 4. Intersport Túranap középtávját akár futva is teljesítheted, vagyis futótúrázva is bejárhatod az útvonalat Budáról a Pilisbe. Ez lesz a BSI TerepMánia harmadik állomása!

2011-05-27

Lehet tenni az izomgörcs ellen

Aki valaha is sportolt már intenzíven, tapasztalhatta, milyen kellemetlen a huzamosabb terhelés hatására jelentkező izomfáradás, illetve -görcs. Futás közben különösen gyakran léphet fel lábizomgörcs, azaz az izomzat spontán, tartós, fájdalmas összehúzódása.

2011-10-26

Ő is a 8. Intersport Balaton Maratonra készül - Aki az idényzárón kezdte újra

A 42 kilométeres mezőnyt fogja erősíteni a 8. Intersport Balaton Maraton és Félmaratonon Kereki Roberta. A kajak-kenu edző pécsi barátaival érkezik Siófokra, és mint mesélte, évről évre egyre több ismerősüket csalják el az őszi idényzáróra a Balaton mellé.

2011-11-04

A 4. Intersport Túranapra a helyszínen lehet majd rajtszámot és rajtcsomagot felvenni!

Figyelem! Az elmúlt évektől eltérően, technikai okok miatt a november 6-ai 4. Intersport Túranap rajtszámát és rajtcsomagját csak az esemény napján, a helyszínen lehet majd átvenni!

2011-10-26

Gérman Silva kapja idén az Abebe Bikila Díjat

A New York City Maraton 1994-es és 1995-ös győztese, a mexikói Gérman Silva nyeri el idén az Abebe Bikila Díjat elismeréseként törekvésének, mellyel egész életében vissza akart adni valamit a közösségének futásával.

2011-10-26

A SPAR Budapest Maraton rajtszámaival hétfőig vehetsz még igénybe két kedvezményt

A 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® és Futófesztivál rajtszámaival továbbra is igénybe vehetsz néhány kedvezményt. A Magyar Színházba és a Magyar Természettudományi Múzeumba még hétfőig érvényes a kedvezmény, az Állatkertbe és az Orczy Kalandparkba még a későbbiekben is.

2011-10-25

A Spuri Futóbolt szezonális ajánlata: Lafuma terepfutó cipők

Itt van az ősz - de tényleg itt van, esik, fúj és sáros minden - de ha jól tapad a cipőd, nem ázik be és nem is izzadsz bele, mindjárt könnyebb legyőzni az akadályokat. Szezonális ajánlatunk: a Lafuma 2011 őszi/téli, férfi és női Sky Race, Akteon és Moon Race terepfutó cipői!

2011-10-25

Kirop megdöntötte a Velence Maraton pályacsúcsát

Kenyai és etióp dobogó született Európa egyik legkülönlegesebb maratoni pályáján, ahol 13 híd nehezítette a futók dolgát. Helena Kirop 2:23:37-es pályacsúccsal nyerte a hölgyek versenyét.

2011-10-25

A 4. Intersport Túranap itinerét már letöltheted!

Már készíted a bakancsod a jövő hétvégi 4. Intersport Túranapra? Nézd meg az útvonalak itinerét, a szinttérképeket, az ellenőrzőpontok helyét, és hogy hol milyen érdekességeket találsz az út mentén.

2011-10-25

A 8. Intersport Balaton Maraton és Félmaraton szombat esti programja

A hagyományos esti szezonzáró buli idén sem marad el a Balaton Maratonon, de egy kicsit megfűszerezzük! Nem csak táncos mulatság vár, de előtte lesz egy beszélgetés Lubics Szilviával és Németh Csabával!

2011-10-24

Láttad már a 8. Intersport Balaton Maraton és Félmaraton új logóját?

Egy kicsit újraértelmeztük a Balaton Maraton és Félmaraton logóját. Helyet kaptak rajta a balatoni hullámok is, úgyhogy idén igazán különleges pólóval gazdagodhat, aki eljön a szezonzáró futóbulira!

2011-10-24

Nézd meg a 4. Intersport Túranap kitűzőit és oklevelét!

Ha november 6-án velünk teljesítménytúrázol, és szintidőn belül teljesíted a távodat, oklevelet és a távodnak megfelelő kitűzőt kapsz tőlünk. A 4. Intersport Túranapon Budáról a Pilisbe kirándulhatsz velünk 10,1, 18,33 vagy 29,36 kilométeren.

2011-10-24

A BSI nevezési iroda és a Spuri Futóbolt ünnepi nyitva tartása

Jövő hét elején, a Halottak Napja miatti munkaszüneti időszakban a BSI nevezési irodája és a Spuri Futóbolt is zárva lesz! Természetesen az online nevezés a későbbi eseményeinkre zavartalanul üzemel!

2011-10-24

Még egy hétig tart az aktuális kedvezmény a 6. Tesco FittArénára!

Október 31-ig még az aktuális kedvezményes áron vehetsz jegyet az év legfittebb napjára! November 27-én, a budapesti 6. Tesco FittArénán 6 teremben közel 50 óratípus vár!

2011-10-21

Frissítettük a Budapest Félmaraton Jubileumi Futók Klubjának taglistáját

Sokszoros Nike Budapest Félmaraton teljesítő vagy? Idén is ott voltál, és lefutottad a legyőzhető távot? Ha már 15-szörös Budapest félmaratonista vagy, tagja lettél a Jubileumi Futók Klubjának!

Videó: SPAR Budapest Maraton Fut a színház kategória díjkiosztó ünnepség

A BSI szerdán adta át a 26. Spar Budapest Nemzetközi Maraton 5 fős Ekiden Váltójában indult 8 színházi csapatnak serlegeiket és emléklapjaikat az Operaház Székely Bertalan termében. Készítettünk egy rövid videóösszefoglalót az eseményről!

Ő is a 8. Intersport Balaton Maratonra készül - Aki viharban sem fázik meg

Negyedik alkalommal vesz részt a 8. Intersport Balaton Maraton és Félmaraton Ruthart Vilmosné, aki ezúttal is kedvenc távján, a hatodmaratonon áll majd rajthoz. A 62 éves, jelenleg is aktív könyvelő nagy álma, hogy egyszer a félmaratonisták mezőnyét erősítse, de arra a kihívásra csak nyugdíjasként lesz ideje felkészülni.

2011-10-20

November közepén lesz a 11. SÁRVÁR-FÜRDŐ FÉLMARATON

Az esemény célja az egészséges életmód, a sport, a futás népszerűsítése. A szervezők versenyzési lehetőséget kívánnak biztosítani az amatőröknek és a profiknak egyaránt. A BSI partnerversenye.

2011-10-20

Új termékek a Spuri Futóboltban: újabb Nike Shield víztaszító futócipők érkeztek!

Őszi, esős időben is fuss kényelmesen! A Nike új víztaszító Shield sorozatának következő modelljei, a Lunarglide+ 3 és a Lunareclipse+ férfi és női futócipői már megérkeztek a Spuri Futóboltba!

2011-10-20

Küldd tovább a 6. Tesco FittAréna plakátját!

Megmutatjuk az ország legfittebb napjának plakátját! Küldd tovább, nyomtasd ki, keress társakat és gyertek el az ország legnagyobb fitneszeseményére, a budapesti 6. Tesco FittArénára!

2011-10-20

Már elolvashatod az első maratoni történeteket

Nemrég felhívást intéztünk hozzátok, hogy osszátok meg velünk maratonotok történetét, és néhányan már el is küldtétek nekünk a saját sztoritokat. Olvasd el, mit írtak mások, és talán te is kedvet kapsz az élményeid elmeséléséhez. Továbbra is várjuk a történeteket!

2011-10-20

A SPAR Budapest Maraton rajtszámaival még mindig számos kedvezményt vehetsz igénybe!

Ha ott voltál a futás napján, a rajtszámod nem csak egy szép emléknek jó, de kedvezményekre is jogosít az Állatkertbe, a Magyar Színházba, a Magyar Természettudományi Múzeumba és az Orczy Kalandparkba.

Ma volt a SPAR Budapest Maraton Fut a színház kategóriájának eredményhirdetése és díjkiosztója

A 26. Spar Budapest Nemzetközi Maraton 5 fős Ekiden Váltójában 8 színházi csapat indult a "Fut a színház" kategóriájában. A BSI ma adta át az Operaház Székely Bertalan termében a résztvevőknek a kupákat és az okleveleket.

2011-10-19

Te már előfizettél a Spuri Futómagazinra?

100 oldal futás minden évszakban - ez a Spuri Futómagazin! Fizess elő Magyarország egyetlen futással foglalkozó szaklapjának következő három számára november 1-ig, ha szívesen olvasnál futó híreket, interjúkat, edzésterveket!

2011-10-19

Egy hónap múlva 8. Intersport Balaton Maraton és Félmaraton

November 19-20-án, egy hónap múlva lesz a 8. Intersport Balaton Maraton és Félmaraton, a BSI szezonzáró futóbulija. Várunk mindenkit, aki szeretne idén még egyszer félmaraton vagy akár maratont teljesíteni egy jó hangulatú futáson, Siófokon!

2011-10-19

Spuri Kártya tulajdonosoknak 12% kedvezmény a Cardio Control szolgáltatásaira

A Cardio Control Kft. fő tevékenységi köre a komplex terhelés-élettani vizsgálatok végzése. Spuri Kártya tulajdonosok részére 12% kedvezményt biztosítanak sportegészségügyi, állapotfelmérő szolgáltatásaik árából.

2011-10-19

4. Intersport Túranap ajánló is lesz a Mozdulj! szombati adásában

A szombaton 9:30-kor az M1-en jelentkező műsorban lesz 4. Intersport Túranap ajánló, kranking, 24 órás úszógála, hízási ötletek és sportszerű kötélugrás is.

2011-10-18

Új termékek a Spuri Futóboltban: Helly Hansen aláöltözők érkeztek!

Ahogy hidegre fordul az idő, két dologra kell odafigyelnünk - hogy elég melegen öltözzünk, és hogy mégse izzadjunk meg mozgás közben. A Helly Hansen női és férfi aláöltözői megérkeztek a Spuri Futóboltba!

2011-10-18

A maraton legjobb jelmezei!

Véget ért a szavazás a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton®-on meghirdetett jelmezes futáson.
Nézd meg ki kapta a legtöbb szavazatot, ki nyerte el a szavazók tetszését!
Te is szavaztál? Lehet, hogy tiéd a BSI ajándékcsomagja.

2011-10-18

A SPAR Budapest Maratonon sikeres volt a szelektív hulladékgyűjtés!

Idén első alkalommal volt lehetőség szelektív hulladékgyűjtésre a SPAR Budapest Maratonon és a kezdeményezés jól vizsgázott! Összesen 18 köbméter hasznos hulladék gyűlt össze. A hulladék nagy részét a PET palackok tették ki, amelyeket a futók és a nézők a kihelyezett gyűjtőedényekbe dobtak.

2011-10-18

Aki a 8. Intersport Balaton Maratonra készül - Közös edzés, közös verseny

11 évesen szívizom gyulladása miatt a kispályás focit is abba kellett hagynia. Évtizedekig semmilyen sportot nem űzött, azonban tavaly novemberben felesége hatására futni kezdett. Ujlaki Alfonz alig 11 hónappal az első futóedzés után a 8. Intersport Balaton Maraton és Félmaraton a 21 kilométeres távon áll rajthoz.

2011-10-18

100 évesen futotta le a maratont egy indiai férfi

Az indiai származású brit Fauja Singh a vasárnapi Toronto Maratont 8:11:05.9 alatt teljesítette, ezzel elnyerte a minden idők legidősebb maratonfutója címet.

2011-10-17

A Hotel Aranypart megtelt!

A Hotel Aranypart szabad szálláslehetőségei elfogytak a 8. Intersport Balaton Maraton és Félmaraton idejére.

2011-10-07

Futó menedzserek: Michael Meissner

Mindig is szerettem aktívan élni, odafigyelek arra, hogy jó formában legyek - monda magáról Michael Meissner, az Amway Europe vállalati kapcsolatokért felelős alelnöke, aki elsősorban a terepfutást kedveli.

2011-10-06

Idézd vissza emlékeidet a 26. SPAR Budapest Maratonról!

Ott voltál múlt vasárnap a futás napján? Idézd fel a rajtokat, az útvonalat, a célba érést, a hangulatot fényképeink vagy filmjeink segítségével!

2011-10-06

XVI. Dobogókői Hegyi Futóverseny lesz novemberben

A verseny célja: lehetőséget biztosítani tájfutóknak, atlétáknak, triatlonistáknak, teljesítménytúrázóknak, hegymászóknak, sífutóknak, kerékpárosoknak, öttusázóknak és mindenkinek, aki ki akarja próbálni erejét, kitartását az 1960-as évek körülményei között, a Pilis-Visegrádi-hegység három legmagasabb hegyének érintésével.

2011-10-06

Új termékek a Spuri Futóboltban: Ronhill kesztyűk, sapkák, futónadrágok érkeztek!

Holnaptól állítólag tényleg itt az ősz - hát készüljünk rá! A Ronhill számos időjárási körülményre kínál kesztyűt, sapkát és futónadrágot - új kollekciójuk már megérkezett a Spuri Futóboltba!

2011-10-06

A héten még kedvezményesen látogatható a Közlekedési Múzeum a SPAR Budapest Maraton rajtszámával

Vasárnapig 50 százalékos kedvezménnyel látogatható a Közlekedési Múzeum a SPAR Budapest Maraton bármely távjának rajtszámával.

2011-10-06

Már átveheted a TESCO FittAréna belőjegyedet/karszalagodat!

Ha szeptember 1. és október 3. között a BSI-nél neveztél már Tesco FittAréna valamelyik állomására, a budapesti eseményre a BSI-ben november 24-ig veheted át a belépőjegyedet. A vidéki eseményekre a karszalagodat a nevezési irodában az esemény előtti csütörtökig, vagy majd a helyszínen veheted át.

2011-10-06

Egy hónap múlva 4. Intersport Túranap

November 6-án ismét futóbarát túranapot szervezünk Budapestről a Pilisbe. Túrázz velünk 10, 19 vagy 29 kilométeren a 4. Intersport Túranapon, légy részese egy igazi turista ünnepnek!

2011-10-05

Új termékek a Spuri Futóboltban: Under Armour ruházat melegre és hidegre

Most még tűz a nap, de hamarosan tényleg ősz lesz - mindkét időjáráshoz érkeztek új Under Armour felsők és nadrágok a Spuri Futóboltba!

2011-10-05

16. KEREKDOMB FUTÁS lesz vasárnap

Egy hangulatos utcai-erdei kisvárosi futóverseny, ami kék busszal elérhető. Lelkes szervezők, profi előkészítés, összefog a kisváros - ez lesz a 16. Kerekdomb Futás október 9-én, vasárnap Törökbálinton.

2011-10-05

Dávid futása - A maratoni csata

16 héttel ezelőtt Szántó Dávid televíziós műsorvezető nekilátott, hogy teljesítse fogadalmát, mely szerint 30 évesen lefutja a maratont. Négy amatőr futóval készült együtt a 26. Spar Budapest Maraton lefutására. Vasárnap eljött az igazság pillanata - nézd meg, hogy sikerült a futásuk!

2011-10-17

Kedvezményes szállás a 8. Intersport Balaton Maratonra

A 8. Intersport Balaton Maraton és Félmaraton résztvevői kedvezményesen foglalhatnak szállást a siófoki Hotel Azúr****-ban.

2011-10-17

Serge Girard, aki "Futásra született"

Serge Girard valódi sportember, a futásnak él. Öt világrekordot tart, és még mindig újabb kihívásra készül, amelynek során közel napi két maratonnak megfelelő utat tesz majd meg. Ötvennyolc éves, de legalább húsz évet letagadhatna. Napi hat órát, heti öt napot edz, alighanem ebben rejlik a titka. Az Extreme Sport Channel most műsorára tűzi a róla szóló filmet, "Futásra született" címen, ennek kapcsán készült az interjú.

2011-10-17

Megvannak a 26. SPAR Budapest Maraton és Futófesztivál fotópályázatának nyertesei!

Lezárult a 26. SPAR Budapest Maraton és Futófesztivál fotópályázatának szavazása. Nézd meg, melyik képek tetszettek nektek a legjobban, és kik nyertek a szavazók közül!

2011-10-14

Néhány régebbi BSI esemény ruházata még kapható!

Egyes régebbi BSI események felsőruházata még kapható a nevezési irodában, amíg a készlet tart! Válassz stílusos ruhát a futáshoz!

2011-10-14

Szavaztál már a maratoni fotópályázat képeire? Vasárnapig megteheted!

A BSI zsűrije kiválasztotta a 12 legjobbnak ítélt munkát a fotópályázatunkra érkezett képekből. A 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® és Futófesztivál különleges hangulatát megörökítő alkotásokra még vasárnapig tudsz szavazni!

2011-10-13

Itt a SPAR Budapest Maraton hosszú filmje!

16.350 futó, napsütés, 8 táv - ezt nehéz összefoglalni, de azért megpróbáltuk. A hosszú filmben a Tésztapartytól a célig számos interjút is láthatsz, a legidősebbekkel, a legfiatalabbakkal, a kezdőkkel, az újrakezdőkkel, a sokszoros teljesítőkkel - a futás napja boldog résztvevőivel!

2011-10-13

A Csemete Alapítvány a magyaroszági jótékony maratonokért

Adományozott, futott és könyvet jelentetett meg a Csemete Alapítvány (Seedling Trust) a SPAR Budapest Maratonon. Mindezzel a hazai jótékony célú maratonok eszméjét szeretné terjeszteni az alapítvány.

2011-10-13

Buszozva lett harmadik a maratonon - kizárták

Az észak-angliai Newcastle mellett rendezett Kielder Marathon férfi harmadik helyezettjéről kiderült, hogy majdnem 10 kilométert busszal tett meg a cél előtt, így a szervezők diszkvalifikálták.

2011-10-13

Még vasárnapig szavazhatsz a legjobb maratoni jelmezre!

Szavazz a legjobb jelmezre és nyerj! Idén is többen teljesítették a maratoni és a 30 kilométeres távot jelmezben - vasárnapig szavazhatsz az általad legjobbnak ítélt jelmezre. A szavazók közt is ajándékokat sorsolunk!

2011-10-13

Új termékek a Spuri Futóboltban: Nike Vapor Flash női futódzsekik érkeztek!

A napkelte előtt vagy naplemente után szeretsz futni? Akkor szükséged lehet egy olyan ruhadarabra, ami láthatóvá tesz alacsony fényviszonyok közt is! A Nike Vapor Flash női kifordítható futódzsekije megérkezett a Spuri Futóboltba!

2011-10-13

Más sportágak váltóinak eredményei a 26. SPAR Budapest Maraton Ekiden Váltójában

Idén az 5 fős Ekiden Váltóban Fut a klub! néven külön kategóriát hirdettünk a más sportágakból érkező csapatoknak, sportágankénti külön versennyel. A legtöbben a tájfutók érkeztek, de szép számmal voltak atlétikai és triatlonos csapatok is.

2011-10-12

Vasárnapig még az aktuális kedvezményes áron vehetsz belépőt a 6. Tesco FittArénára!

A november 27-ei budapesti 6. Tesco FittArénán 6 teremben közel 50 óratípus vár! Október 16-ig (vasárnapig) még az aktuális kedvezményes áron válthatod meg a belépődet az év legfittebb napjára!

2011-10-12

A Nike Félmaraton és a SPAR Maraton kategóriagyőzteseit a Balaton Maraton és Félmaratonon díjazzuk!

A 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton egyéni félmaratoni és a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® egyéni maratoni kategóriáinak eredményhirdetése 2011. november 20-án 14 órakor lesz, a 8. Intersport Balaton Maraton és Félmaraton eredményhirdetését követően Siófokon, a Hotel Aranypartban.

2011-10-12

Egy sport az állatbarát futóknak - a canicross

Talán nem olyan sokan ismerik a kutyával történő futás szabályait, bár sokan vagyunk, akik több futóedzésre magunkkal visszük a kedvencünket. A canicross lehetőséget nyújt arra, hogy négylábú társunkkal együtt versenyezzünk és szórakozzunk! A Mozgásvilág.hu cikke.

2011-10-12

A hét végéig érvényes a kedvezmény a Műcsarnokba a SPAR Budapest Maraton rajtszámával

Október 16-áig 50 százalékos kedvezménnyel látogathatók a Műcsarnok és az Ernst Múzeum kiállításai a SPAR Budapest Maraton bármely távjának rajtszámával.

2011-10-12

Foglalj szállást időben a 8. Intersport Balaton Maraton és Félmaratonra!

A szezonzáró futóbuliig még több mint egy hónap van hátra, de hogy le ne maradj semmiről, foglalj szállást időben a november 19-20-i eseményre! Az elmúlt évekhez hasonlóan három siófoki szálloda, a Hotel Aranypart, a Hotel Panoráma és a Hotel Magistern kínálata közül lehet választani.

2011-10-11

Meséld el a Budapest Maratonod történetét!

Lefutottad már velünk a klasszikus 42 kilométert Budapest utcáin? Elmesélnéd a maratonod történetét a többi futónak? Úgy érzed, jó példát mutathatsz, vagy ösztönözhetsz másokat? Küldd el nekünk, hogy megoszthassuk!

2011-10-11

Egyedi akciók a Spuri Futóboltban: adidas Kanadia TR 3 GTX terepfutó cipő

Ha esik, ha sár van, ne akadályozzon meg a futásban! Folytatódik egyedi ajánlatokból álló akciónk a Spuri Futóbolt kifutó termékeiből! Mai ajánlatunk: adidas Kanadia TR 3 Gore-Tex férfi terepfutó cipő 14.990 forintért.

2011-10-11

Légy a BSI TörzsFutója 2012-ben!

Részt vettél már idén legalább egy BSI eseményen? Azok a futók, akik 2011-ben legalább 5 BSI eseményen részt vesznek vagy a BSI futóversenyein 75 km-t futnak, 2012-ben TörzsFutókká válnak és kedvezményesen nevezhetnek a BSI futóversenyeire, valamint további kedvezményekben részesülnek!

2011-10-11

Kovács Ádám nyerte a Tour de Tirolt

A hétvégi 3 napos versenyen 700 méter felett hó nehezítette a futók dolgát, ám ez sem állhatta útját Kovács Ádám válogatott hegyifutónak, aki 3:35:51-es idővel megnyerte a viadalt.

2011-10-05

Videó: Lubics Szilva, a Spartathlon hőse

Ünneplő barátok és ismerősök várták a Görögországból hazaérkező Lubics Szilviát, aki a nőknél megnyerte a Spartathlont. A futó érkezésekor ott volt a Spuri Web TV stábja is. Videóinterjú a 245,3 kilométeres verseny női győztesével.

2011-10-05

Elkészült a SPAR Budapest Maraton rövid filmje

Vasárnap futócipőt húzott Budapest. Nézd vissza a SPAR Budapest Maraton legjobb, legnagyszerűbb pillanatait az esemény rövid filmjén!

2011-10-04

Közel 900 ezer forint a Piros Orr bohócdoktorok adománygyűjtésén

Sikeres adománygyűjtést rendezett a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány a SPAR Budapest Maratonon: az önkéntesek és a bohócdoktorok a szombati nevezés és tésztaparti, valamint a verseny napja alatt összesen 837.180 forintot és 95 eurót gyűjtöttek.

2011-10-04

Lubics Szilvia a Spartathlon női győztese!

Az olasz Ivan Cudin 22:56:45-os idejével sorozatban másodszor nyerte meg a Spartathlont. Első női futóként Lubics Szilvia ért célba 29:07:39-cel, ez összetettben a 14. helyet jelenti, és ő lett a legjobb magyar is.

2011-10-04

Kisorsoltuk a SPAR Budapest Maratonhoz kapcsolódó szurkolói program nyerteseit

Az útvonal számos pontja mellett négy kijelölt szurkolói ponton is buzdíthatták a szurkolók a futókat vasárnap a SPAR Budapest Maratonon. Aki szurkolt egy ilyen ponton, a szurkolói kártya kitöltésével és gyűjtődobozba történő elhelyezésével sorsoláson vehetett részt. Megvolt a sorsolás, megvannak a nyertesek .

2011-10-04

Folyamatosan bővül a Spuri Futókártya elfogadó helyek listája!

Ha Spuri Futókártya tulajdonos vagy - tehát BSI 2011-es Törzsfutója vagy (akik 2010-ben legalább 5 BSI versenyen indultak vagy minimum 75 kilométert futottak), már több mint 35 helyen tudod kedvezményre váltani!

2011-10-04

Meghosszabbítottuk a Tesco FittAréna jegyvásárlási határidejét!

A budapesti 6. Tesco FittAréna rendezvényünkre a legkedvezményesebb jegyvásárlási határidőt meghosszabbítottuk, így még október 16-ig tudsz 3000 Ft-ért belépőt vásárolni az év legnagyobb fitneszrendezvényére!

2011-10-03

A 26. SPAR Budapest Maraton egyes képeit és befutófilmjeit már megnézheted!

A vasárnapi 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztivál maraton, 30 km, ekiden és staféta rajtképeit és befutófotóit, a minimaraton és a családi futás képeit, az útvonalon az emelőautóból és a tér felett készült fényképeket és az eredményhirdetés képeit már megnézheted a Képcsarnokban.

2011-10-03

Kedvezmények a SPAR Budapest Maraton távjainak rajtszámával a héten és a hónapban

Ne felejtsd el, hogy a héten és a hónap folyamán - sőt egyes intézményekben az év végéig és a jövő év bizonyos időszakában is - számos kedvezményt tudsz igénybe venni a SPAR Budapest Maraton bármely távjának rajtszámával.

2011-10-03

Várjuk a képeiteket a maratoni fotópályázatunkra!

Ha megörökítetted a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® és Futófesztivál különleges pillanatait, küldd be fotópályázatunkra azt a fényképedet, amely szerinted legjobban visszaadja az esemény hangulatát! Díjazzuk a résztvevőket és a szavazókat is!

2011-10-10

Két hónap múlva 3. Tesco FittAréna Veszprémben

A Tesco FittAréna sorozat első vidéki állomása Veszprémben lesz december 10-én. Idén is Magyarország legnépszerűbb prezenterei várnak, hogy megmozgassanak egy hangulatos fitnesz napon.

2011-10-10

Szavazz a 26. SPAR Budapest Maraton fotópályázatának képeire!

Fotópályázatunkra a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® és Futófesztivál különleges hangulatát megörökítő képek érkeztek. A BSI zsűrije kiválasztotta a 12 legjobbnak ítélt munkát, ezekre tudsz most szavazni!

2011-10-10

Készülj e-edzésünkkel a Balaton és FélBalaton Szupermaratonra!

November 1-től ismét elindul az 5. BSI Balaton és FélBalaton Szupermaraton 20 hetes edzésterve. Ha szeretnéd 4 nap alatt megkerülni a Balatont, vagy 2 nap alatt a felét, iratkozz fel már most és készülj velünk!

2011-10-10

Szavazz a legjobb maratoni jelmezre!

Idén is többen teljesítették a maratoni és a 30 kilométeres távot jelmezben - szavazz a legjobb jelmezre és nyerj! A szavazók között 2 darab BSI ajándékcsomagot sorsolunk ki.

2011-10-10

Eindhovenben mindkét nemnél maratoni pályarekord született

Vasárnap rendezték az Eindhoven Maratont, ahol a kenyai Jafred Chirchir Kipchumba és honfitársnője, Georgina Rono is új pályarekordot állított fel.

Nézd meg, kik nyerték a Fut a Cég kategóriát az Ekiden Váltón!



Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is meghirdettük a Fut a Cég kategóriát a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® 5 fős Ekiden Váltójában. A részvétel feltétele az volt, hogy a csapattagok több mint felének egy cég munkatársaiból kell szerveződniük. Több csapat is kérte más kategóriába való átsorolását, így ismét javítottuk a listát.

A Média kategóriában sajnos nem lett 6 használható eredmény, ezért az ott induló 3 csapatot az Egyéb kategóriába soroltuk át.

2011-10-07

A SPAR Budapest Maraton a sajtóban

Napilapoktól kezdve megyei lapokon át magazinokig a legtöbb nyomtatott sajtótermék foglalkozott a SPAR Budapest Maratonnal. A verseny utáni megjelenésekből válogattunk.

2011-10-07

Öt zsáknyi adomány a Magyar Vöröskeresztnek

Futócipőt és sportruhát gyűjtöttünk a Magyar Vöröskeresztnek a SPAR Budapest Maraton előtti hetekben és magán az eseményen. Az akció eredménye: öt nagy zsák futócipő és sportruha - mind-mind a futók adományai.

2011-10-07

Készülsz már a 8. Intersport Balaton Maraton és Félmaratonra?

Szeretnéd a BSI-vel zárni a 2011-es futószezont? November 19-20-án lesz a 8. Intersport Balaton Maraton és Félmaraton Siófokon, ahol 7 és 42 kilométer között számos távon elindulhatsz, a bátrabbak a Balatonba is bemerészkedhetnek, és szombat este fergeteges buli is várható!

2011-10-07

A Budapesti Városvédő Egyesületnek is gyűjtöttünk a SPAR Budapest Maratonon

A Budai Várban található festett napóra felújítására gyűjtött a Budapesti Városvédő Egyesület a SPAR Budapest Maratonon.

2011-10-03

Őszi programok a BSI-től

Ősszel is várnak a BSI sporteseményei! Túrázz velünk Budapestről a Pilisbe, zárd a szezont a Balatonnál maratonnal vagy félmaratonnal, légy fitt velünk - már 7 helyszínen vár az év legfittebb napja!

2011-10-03

Több mint hatmillió forintot futott össze a Bátor Tábor

Igencsak sikeres volt a Bátor Tábor Alapítvány akciója: a daganatos gyerekek rehabilitációjával foglalkozó alapítvány futói 6.200.000 forintot gyűjtöttek össze a SPAR Budapest Maraton alkalmából.

2011-10-02

Ezekért a pillanatokért érdemes futni és szurkolni - a SPAR Bujdapest Maraton legjobb momentumai

Pár soros bekezdésekben idézzük fel a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® és Futófesztivál legjobb, legklasszabb pillanatait.

2011-10-02

A nap, amelyen a fővárosban futott az ország

A 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® és Futófesztivál napja valóban a futás ünnepe volt: olyan nap, amelyen "mind egyenlő, aki csak elindul, s mind győztes, aki célba ér". Nem mellékesen pedig létszámrekord született, mivel 16.350-en neveztek az eseményre.

2011-10-02

26. SPAR Budapest Maraton - rajt és befutófilmek 1

A 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton 10 órás - Maraton, Ekiden Váltó, Maraton Staféta - rajtjának, és a 10:15-ös Minimaratonnak a rajtjáról készült videóinkat itt nézheted meg!

2011-10-01

A bemelegítés remekül sikerült!

Kellemes őszi melegben zajlott a Metropol Nemzetközi Reggeli Futás, amelyre 350-en neveztek. A futók az 56-sosok teréről indulva 3,3 kilométert tettek meg a Városligetben.

2011-10-01

Így futottunk reggel a Városligetben - nézd meg a képeket!

A Metropol Nemzetközi Reggeli Futás képei már megtekinthetőek az esemény Képcsarnokában. Nézd meg, hogy zajlott a bemelegítő futás!

2011-10-02

Életképek a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztiválról

Október 2-a, vasárnap a futás napja! A 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztivál 8 távon kínál sportolási lehetőséget a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkinek. Itt nyomon követheted a nap eseményeit - képekben.

2011-10-01

Képek a SPAR Budapest Maraton előtti szombatról

Az előző szöveges cikk képes párja következik: fotókkal idézzük fel a SPAR Budapest Maraton előtti szombat pillanatait.

2011-10-01

Egy verőfényes nap a SPAR Budapest Maraton versenyközpontjában

Szombaton már javában zajlott az élet a SPAR Budapest Maraton versenyközpontjában az 56-osok terén. Metropol Reggeli Futás, nevezés, rajtcsomagfelvétel és tésztaparti követte egymást, mindehhez pedig ragyogó napsütés és remek hangulat társult a Városliget szélén. A SPAR Budapest Maratonig már csak egyet kell aludni.

fb share