Még tíz hét - bevállalsz 10 vagy 7 kilométert?

 

Az április 17-i Telekom Vivicittá Városvédő Futásig pontosan tíz hét van hátra, így most még nem késő nekiállni a felkészülésnek. Készítettünk külön edzésterveket, a tavasz már szinte itt van, mi kell még?!


Vegyél részt a tavasz legnagyobb futóeseményén, a Telekom Vivicittá Városvédő Futáson, amelyen tavaly 75 ország képviseletében több mint kétezer külföldi is szerepelt!

A félmaratonra már elindult emailes edzéstervünk, ám ha az utóbbi hetek nem teltek futás nélkül, még érdemes feliratkozni rá.

A Telekom Vivicittá Városvédő Futás (10 km) és a Telekom Midicittá (7 km) azonban azok számára is teljesíthető, akik idén még nem vették elő futócipőjüket, vagy akár egyáltalán nincs nekik olyan. A Margitszigetről indulva, Budapest nevezetes pontjain és hídjain át futva tudhatod le ezen két táv valamelyikét - biztos nem fogod megbánni, ha nekikezdesz az edzésterveknek, s tíz hét múlva rajthoz állsz.

A két edzésterv itt elérhető:

A részletes eseményinformációt és a nevezés mikéntjét az esemény három leghosszabb távjáról itt találod, de mindent megtudhatsz már a szombati, rövidebb versenyszámokról is.