Elindult a nevezés a 2. Liget Élményfutásra

Új néven folytatódik a Liget Akadályfutás. Az akadály szót élményre cseréltük, mert ez sokkal jobban leírja azt, ami rád vár. Az eseményen egy hatalmas bulifutáson veheted be a Városligetet, a parkot ugyanis egy óriási játszótérré alakítjuk át! Fuss keresztül a liget impozáns épületein a múzeumi tetőkerttől kezdve a Magyar Zene Házáig, miközben nem győzöd kapkodni a fejed és a lábad!

A 2. Liget Élményfutáson nem hétköznapi élmények várnak rád, és nem csak azért, mert ezt a futást is hétvégén rendezzük. A pálya különlegessége, hogy az akadályok mellett érinti a ligetben és környékén található impozáns épületeket is, melyeken most keresztül is futhatsz. Erre máskor biztosan nincs lehetőséged.

Nézd meg a panorámát a vadonatúj Néprajzi Múzeum tetőkertjéről, és kocogj végig egy kiállítást, fuss át a Magyar Zene Házán, a Mezőgazdasági Múzeumon, a Millenium Házán és a Rózsakerten, nézd meg futva a múzeumi mélygarázst, a Jáki Templom kerengőjét, és merülj nyakig az élményben a Vajdahunyad vára körüli vizesárokban.

Fuss keresztül egy csuklós buszon, egy mentőautón, anélkül, hogy ellátásra szorulnál! Tolj magad előtt egy kukát, győzd le a mászófalat, találj ki a habalagútból, juss át a street workout pályán vagy a PET-palack-árkon, és közben találd magadban a rég elveszett gyereket! Imádni fogod az egészet.

Idei újdonságként a 7 km-es, klasszikus pálya mellett egy 3,5 km-es rövidített körrel is várjuk az élményvadászokat.

  • Időpont: 2022. szeptember 25.
  • Rajt: Városliget - Nagyrét
  • Távok: 7 km-en 23 élménypont vagy 3,5 km 14 kalanddal

Hangolódj az idei élményfutásra a tavalyi videóval:



A nevezést az eseményre megnyitottuk!



fb share