10. Intersport Balaton Maraton és Félmaraton szállásfoglalás

Szálláslehetőségek

A szállás költségét SZÉP kártyával nem tudod kiegyenlíteni.

1. A verseny hivatalos szállodája:

Szálláslehetőség 2 ágyas szobákban, melyek pótággyal 3 ágyassá alakíthatóak. Korlátozott számban, apartmanokban, melyeket elsősorban családok részére tartunk fent. Két kategória érhető el a szobakínálatban. A Standard az alap, a Superior pedig a frissen felújított szobákat takarja. Ezekben ki van cserélve a padlózat, a bútorok, síkképernyős TV található bennük, valamint a fürdőszoba is teljesen felújított.

Az árak* az ifát és a reggelit nem tartalmazzák.

A Hotel Aranypartban minden szoba elfogyott.

Ifa: 400 Ft/fő/éj (18 év felett)
Gyermekkedvezmény: 3 éves korig ingyenesen, 3-14 éves gyermekeknek 50% kedvezmény a gyermek részére szülővel egy szobában.

Reggeli: 1.500 Ft/fő (gazdag büféasztal-felvágott, többféle pékáru, lekvárok, müzlik, meleg tojásételek tea, kávé, kakaó) Reggeli a foglalással együtt a BSI-n keresztül rendelhető. Az étkezőbe csak "reggeli jegy"leadásával lehet belépni. Az elvesztett, otthonfelejtett jegyeket sajnos nem tudjuk pótolni!

Ebéd és vacsora jegy (maraton svédasztal) a szállodában igény szerint vásárolható 2900 Ft-ért.

2. Hotel Magistern*** Siófok. 1 km-re a rajt/céltól.

Elhelyezés 1 illetve 2ágyas szobákban, melyek pótággyal 3 ágyassá alakíthatóak. Az árak magukban foglalják a büféreggelit, a medence, gyermekpancsoló, pezsgőfürdő, gőzfürdő és finn-szauna korlátlan használatát is, de az ifát nem tartalmazzák.

egyágyas szoba: 11 000 Ft/fő/éj + ifa
kétágyas szoba: 8 000 Ft/fő/éj + ifa
háromágyas szoba: 7 500 Ft/fő/éj + ifa

Ifa: 400 Ft/fő/éj (18 év felett)
Gyermekkedvezmény: 4 éves korig ingyenesen, 4-12 éves gyermekeknek 50% kedvezmény a gyermek részére szülővel egy szobában.

Hotel Magistern*** szállásrendelő űrlap letöltése (.pdf formátum)

3. Hotel Panoráma**** Siófok. Közvetlenül az Aranypart mellett.

Elhelyezés 1-2 ágyas szobákban. Az árak magukban foglalják, a büféreggelit, az uszoda, szauna, pezsgőfürdő és fitness terem használatát is.

egyágyas szoba: 15 900 Ft/fő/éj + ifa
kétágyas szoba: 9 900 Ft/fő/éj + ifa

Ifa: 400 Ft/fő/éj (18 év felett)

Gyermekkedvezmény: Az elhelyezés egy fő 14 év alatti gyermeknek 2 felnőttel együtt ingyenes.

Hotel Panoráma**** szállásrendelő űrlap letöltése (.pdf formátum)

Az alábbi információk fontosak, kérjük elolvasni őket!:
Helyfoglalás kizárólag a BSI-n keresztül lehetséges személyesen a nevezési irodában, illetve írásban faxon: 1/273-0936 vagy e-mailen a nevezes@futanet.hu címen keresztül. Megrendelést csak írásban tudunk elfogadni a következő feltételek szerint: a fent feltüntetett árak* november 10-ig érvényesek. November 10. és november 13. között +5.000 Ft kezelési költséget számolunk fel a foglalásokra.

Foglalási határidő: november 13. A foglalások csak a fizetéssel együtt érvényesek és a fizetések beérkezésének sorrendjében kerülnek rögzítésre. Érdeklődni az 1/220-8211-es vagy 0620/965-1966-os telefonszámon lehet.

Lemondási feltételek:
Az előzetes foglalások lemondását kizárólag írásban tudjuk elfogadni (e-mail, fax, személyesen a BSI irodájában) az alábbi feltételek szerint:
- november 10 - ig kötbérmentesen lemondható a szállás
- november 10 - november 13-ig 20% kötbér ellenében
- november 13. után csak abban az esetben áll módunkban a szállás díját visszatéríteni (50%-os kötbér levonásával), ha az a lemondás után eladásra kerül

NÉVADÓ FŐSZPONZOR FŐVÉDNÖK
vednok_drbalazsarpad KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ TÁRSSZPONZOR etirel_logo pro_touch_logo volvo MÉDIATÁMOGATÓ Funzine joy logo Mozgásvilág_logo TÁMOGATÓ

fb share