Délibáb Futás Jubileumi Futók Klubja

A Délibáb Futás 10. jubileuma alkalmából a BSI megalapította a Délibáb Futás Jubileumi Futók Klubját.

Ki lehet tagja a klubnak?
A klubnak tagja lehet minden olyan futó, aki 10 alkalommal teljesítette a Délibáb Futás aktuális kiírásában szereplő leghosszabb futótávját:
2004 - 14,5 km
2005 - 15 km
2006, 2007 - 16 km
2008-tól - 21 km

A teljesítések számát a befutóidők alapján az adatbázisunkban vezetjük. Ha nem találod magad listán (lejjebb), kérjük, a hiányzó év eredménylistájával igazolhatóan jelezd a hiányt a versenysorozat@futanet.hu címen.

Miért jó klubtagnak lenni?
A Délibáb Futás Jubileumi Futók Klubja számos kedvezményt és ajándékot biztosít tagjainak:

 • díszoklevél: a 10. teljesített Délibáb Futás után egy jubileumi oklevelet kap a futó.
 • Minden további ötödik teljesítés után újabb oklevelet adunk a teljesítőknek. Az okleveleket a teljesítés napján, a befutó után a versenyközpontban, illetve az eseményt követően a BSI nevezési irodájában lehet átvenni.
 • Technikai futómez: a klubtagság elérésekor ajándékba adunk egy, a klub logójával ellátott technikai futómezt, rajta a teljesítések számával. Minden további 5. jubileum alkalmával újabb technikai futómezt ajándékozunk a teljesítések számával. A futómez az oklevéllel együtt vehető át.
 • Egyedi rajtszám: a klubtagok a tagság elérése után egy állandó, egyedi rajtszámot kapnak minden Délibáb Félmaratonra. Az egyedi rajtszámot a nevezéskor a nevezési lapon előre jelezni kell. A szám nem szabadon választható, azt a BSI adja.
 • Minden klubtag hátrajtszám viselésére is jogosult, melyen az eddig teljesített Délibáb Félmaraton száma szerepel. Az egyedi rajtszám és a hátrajtszám csak előnevezés esetén igényelhető, valamint a futómezt és az oklevelet is csak előnevezés esetén tudjuk az adott versenyre elkészíteni. Megértéseteket köszönjük!
 • Indulási lehetőség a BSI vendégeként: a mindenkori 5. jubileum elérésének évében, vagy az azt követő évben egy szabadon választott, BSI által rendezett tavaszi vagy nyári félmaratonon vagy a Balaton Maraton bármely távján.
 • nevezési kedvezmény a teljesítések számától függően: a klubtagok jelentős nevezési kedvezményeket* kapnak a Délibáb Félmaraton nevezési díjából:
  • 10-14 teljesítés esetén 25%
  • 15 teljesítés felett 50%
  • 20 teljesítés felett 75%
  • 25 teljesítéstől 100%
 • a klubtagok a Délibáb Félmaraton helyszínén külön asztalnál vehetik át rajtszámaikat.

"*"= Nevezéskor a futóra vonatkozó, a nevezés leadásakor érvényes nevezési díj teljes összege befizetendő, a kedvezmény értékét pedig jóváírjuk, mely összeg bármely másik BSI esemény(ek) nevezési díjába beszámítható legkorábban az eseményt követő 30. naptól a nevezést követő év december 31-ig. A kedvezmény másra át nem ruházható, készpénzre át nem váltható.

Ellenőrizd a teljesítéseid számát az online nevezési rendszerben!
Ha már legalább 5 teljesítésnél tartasz, bekerülsz a jelöltek táblájába, és az online nevezési rendszerbe belépve ellenőrizheted, hogy hány teljesítésedet tartjuk nyilván, milyen messze vagy a tagságtól, illetve hogy mi az állandó rajtszámod, ha már klubtag vagy.
Az online nevezési rendszerben látható adataid közvetlenül az adatbázisból jönnek, ezért aktuálisabbak, mint a lent látható Excel-listák, amelyeket csak időszakosan tudunk frissíteni. Ha ott a helyes adatokat látod, akkor nincs szükség reklamációra!
A részleteket itt láthatod.

Délibáb Futás Jubileumi Futók Klubja tagok:
13x-os teljesítők listája
12x-es teljesítők listája
11x-es teljesítők listája
10x-es teljesítők listája

Délibáb Futás Jubileumi Futók Klubja tagjelöltek (5-9x-es teljesítők:)
5-9x-es teljesítők listája

NÉVADÓ FŐSZPONZOR VÉDNÖK
KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ TÁRSSZPONZOR volvo naturaqua coca cola testebreszto 2011 Horalky_logo MÉDIATÁMOGATÓ Funzine joy logo Mozgásvilág_logo TÁMOGATÓ Matai Menes logo Hortobagy kozseg Hortobagyi Nemzeti Park

fb share