SPURI FélBalaton Szupermaraton rajt és cél napi bontásban

Rajt és cél napi bontásban

1. nap szombat
rajt: 10:00
helyszín: Badacsony, MOL kút
A 3. napi maraton+, valamint a FélBalaton Szupermaraton minden távjának résztvevői a tervezett idejüknek megfelelően kerülnek besorolásra. A rajtlistát a rajtszínpad közelében függesztjük ki, a szpíker ennek megfelelően szólítja rajthoz az indulókat.
cél: Balatonfüred, Tagore sétány

2. nap vasárnap egyéni indulók
rajt: 8:00
helyszín: az előző napi céllal megegyező helyszínen, Balatonfüreden a Tagore sétányon
Az egyéni versenyzők, a 4. napi maraton+ indulói és a lassabban futó csapatok tömegrajttal indulnak. Az érintett csapatok listáját Balatonalmádiban, a Ramada Hotel & Resort recepciójánál szombaton este kifüggesztjük, illetve az előző napi célbaérkezéskor figyelmeztetjük a csapatokat. Ekkor rajtolnak azon váltók is, amelyeknek az 1. futója egyben egyéni teljesítő is.
cél: Siófok, Hotel Magistern

2. nap vasárnap csapatok
rajt: 8:30
helyszín: az előző napi céllal megegyező helyszínen, Balatonfüreden a Tagore sétányon
A csapatok tömegrajttal indulnak. Azokat a csapatokat, akik az előző napi eredményeik alapján várhatóan lassabban teljesítenék a távot, 8:00-kor indítjuk az egyéniekkel együtt. Az érintett csapatok listáját Balatonalmádiban, a Ramada Hotel & Resort recepciójánál szombaton este kifüggesztjük, illetve az előző napi célbaérkezéskor figyelmeztetjük a csapatokat. Amennyiben a csapat 1. futója egyben egyéni teljesítő is, neki szintén 8:00-kor kell rajtolnia.
cél: Siófok, Hotel Magistern

A rajtok helyszínén a versenyiroda a napi első rajt előtt a fenti időpontoktól áll az indulók rendelkezésére.

A vasárnapi rajt előtt az egyéni versenyzőknek a rajtnál található versenyirodán a rajt előtt legkésőbb fél órával jelezniük kell, amennyiben valamely csapat első emberei is.



fb share