Tour de Tisza-tó, hasznos információk

Hasznos információk

Verseny napján

Mindig érdemes odafigyelni a verseny hangosbemondójára! Néhány dolog megváltozhat, módosulhat a verseny napján és erről csak így tudunk már tájékoztatni.

Találkozási pont

A versenyközpont helyszínén felállítunk messziről is jól látható "Találkozási pont" táblákat, hogy e körül egymásra találjanak a versenyzők, rokonok és szurkolók. Ha társasággal vagy az osztállyal jöttök a versenyre, ez egy biztos pont, ahol a nagy tömegben is összefuthattok. A rajtok előtt a társakkal, kísérőkkel egyeztessétek a célba érkezés utáni találkozás pontos helyét.

Információ

Minden versenyünkön egy külön információs csapattal találkozhatsz, akik nemcsak az adott versennyel kapcsolatban segítenek eligazodni. Ha érdekelnek más BSI versenyek részletei, vagy nevezni szeretnél az év további futó-, gyalogló távjaira, esetleg elő szeretnél fizetni a Spuri Futó Magazin számaira, keresd a BSI információs sátrát a Versenyközpont területén!

Elveszett gyerekek

A verseny forgatagában szülőktől elkeveredett gyermekekről az információs sátorban tudnak felvilágosítást adni. Kérünk Benneteket, hogy hozzájuk és ne a nagyszínpadon dolgozókhoz forduljatok segítségért!

Etikett

Érkezz időben! - hogy a versenyközpontban és az öltözőknél elkerüld a sorban állásból adódó idegeskedést, hogy legyen időd találkozni a rég nem látott barátokkal, vagy hogy új ismerősökre, sporttársakra találj.

A verseny alatt ne álljátok el az utat teljes szélességében. Ha hallod, hogy valaki megelőzne, mihamarabb állj félre és hagyd őt elmenni. JOBBRA TARTS!

Kérünk, hogy a versenyközpont területén és az útvonalon, különösen a frissítő állomásokon is ügyelj a tisztaságra! Használd a kihelyezett hulladéktárolókat, és ne szórd el a szemetet! A versenyhelyszín eredeti állapotba való visszaállítása nagyon nagy feladat, köszönjük, hogy ezzel is segítetted a munkánkat!fb share