Jótékonyság a K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaratonon

Már nevezéskor lehetsz jótékony futó!

Megújult online nevezési rendszerünk egy új, egyszerű adományozási forma bevezetését tette lehetővé. A versenyekre történő nevezéskor a rendszer automatikusan feldob egy vagy több, az adott versenyszámhoz általunk rendelt "jótékonysági terméket" amit bekattintva 1000 Ft-tal támogathatsz, a kosaradba tehetsz és kifizethetsz a nevezéssel együtt. Az alap összeg többszörözhető, mint egy webáruházban, ha egy termékből több db-ot veszel. A "jótékonysági termékek" nevezéstől függetlenül, önállóan is vásárolhatók. A BSI az akció végén támogatás-közvetítőként az így összegyűlt teljes összeget átutalja a kedvezményezett szervezetnek.

Ezen esemény versenyszámaira történő nevezéskor -de akár nevezéstől függetlenül is- a következő jótékony célokat támogathatod adományoddal:

Segítsük Sallai Zsuzsi gyógyulását!

Ha futsz, szinte biztosan ismered őt. Ha személyesen nem találkoztatok, tuti, hogy legalább hallottál róla. Zsuzsi a Pomázi Futóbajnokok SE alapítója és motorja, számos hazai ultrafutó verseny és országos bajnokság szervezője, az első BSI Futónagykövetek egyike. Ha éppen nem fut, szervez, önkénteskedik. Nagyon sokat tett a futás népszerűsítéséért, a futókért. Most mindezt viszonozhatjuk neki! Összefogásra, sok-sok pozitív energiára és támogatásra van szüksége tőlünk, futóktól, hogy felépüljön az újra rátámadó betegségből és hogy ismét együtt futhassunk!

Támogatásoddal segítsd Zsuzsi gyógyulását!

NÉVADÓ FŐSZPONZOR
VÉDNÖK
TÁMOGATÓ
EMMI logó TÁRSSZPONZOR
PARTNER

fb share