Jótékonyság a 26. Kékes Csúcsfutáson

Már nevezéskor lehetsz jótékony futó!

Megújult online nevezési rendszerünk egy új, egyszerű adományozási forma bevezetését tette lehetővé. A versenyekre történő nevezéskor a rendszer automatikusan feldob egy vagy több, az adott versenyszámhoz általunk rendelt "jótékonysági terméket" amit bekattintva 2000 Ft-tal támogathatsz, a kosaradba tehetsz és kifizethetsz a nevezéssel együtt. Az alap összeg többszörözhető, mint egy webáruházban, ha egy termékből több db-ot veszel. A "jótékonysági termékek" nevezéstől függetlenül, önállóan is vásárolhatók. A BSI az akció végén támogatás-közvetítőként az így összegyűlt teljes összeget átutalja a kedvezményezett szervezetnek.

A Kékes Csúcsfutás versenyszámaira történő nevezéskor -de akár nevezéstől függetlenül is- a következő jótékony célt is támogathatod adományoddal:

A Magyar Barlangi Menőszolgálat támogatása

A Magyar Barlangi Mentőszolgálat a barlangokban és egyéb nehezen megközelíthető helyen megsérült, bajba jutott emberek -turisták, siklóernyősök, terepfutók- mentésére, számukra szakszerű elsősegély nyújtására alakult 1961-ben. Több mint 60 év tapasztalat és több mint 500 megmentett élet.

Segíts, hogy folytathassák!>>>

FŐVÉDNÖK
Hiesz_vednok VÉDNÖK
TÁMOGATÓ
KIEMELT TÁRSSZPONZOR
TÁRSSZPONZOR
PARTNER

fb share